Een nieuwe vloer? Zo houd je 'm mooi

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet gemakkelijk. En als je dan gekozen hebt, dan wil je je vloer zo mooi mogelijk houden natuurlijk.

Een goede entreemat

Een goede entreemat is veruit de makkelijkste en beste manier om je vloer te beschermen. Wist je dat je met een Coral entreemat tot 96% van het vuil en vocht onder je schoenen buiten de deur blijft? Er zijn veel verschillende kleuren en designs, dus er is altijd één die past bij je vloer.

Schoonmaken en onderhouden

Forbo vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Er zijn geen belastende en dure schoonmaakmiddelen nodig; regelmatig stofzuigen/stof wissen en vlekken verwijderen is meestal voldoende.

 

Je Forbo vloer blijft het langste mooi door 'm te onderhouden met Monel. Monel beschermt je vloer door een dun laagje zeepfilm. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil. 

  Monel is te koop bij uw woninginrichter of gewoon via bol.com

Vergeet de vloerbeschermers niet!

Voorkom lelijke krassen en beschadigingen door stoelpoten en gebruik goede stoeldoppen onder stoelen, banken en fauteuils!

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze collecties, leuke acties en tips en trends gespot door onze designers ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief die we twee keer per jaar versturen. Naar het formulier: Klik hier