COREtec® Cleaners

USFloors brengt onderhoudsproducten voor COREtec® vloeren op de markt

13 November 2018

COREtec® DAILY CLEANER

Dit is een “foolproof” dweilproduct dat dagelijks gebruikt mag worden.Maakt schoon, droogt zeer snel op, laat géén residu op de vloer achter, veroorzaakt geen vlekken of strepen (zelfs niet als er teveel van gebruikt wordt), ruikt lekker fris, laat de vloer precies zo uitzien als deze er origineel uitziet. Nawissen met schoon water is niet nodig (moet bij DEEP CLEANER wel).

COREtec® DEEP CLEANER:

Een veel krachtigere reiniger, niet geschikt voor dagelijks gebruik, goed om initieel de vloer mee te wissen en periodiek de zwaardere vervuilingen te verwijderen. In vloeren met een embossing hoopt vuil zich op in de groeven na verloop van tijd, alleen DEEP CLEANER krijgt deze weg (de DAILY CLEANER is daar niet sterk genoeg voor).
Tevens grote probleemoplosser, vlekken of strepen op de vloer na het dweilen? Laagopbouw? Vloer plakkerig van oude zeepresten? 1x dweilen met DEEP CLEANER en de klacht is opgelost in 99,9% van de gevallen (DAILY CLEANER kan dit niet oplossen).

COREtec® STAIN REMOVER:

De vlekverwijderaar voor alle COREtec® vloeren. Alles dat niet weg gaat met een doekje met water, wordt verwijderd met STAIN REMOVER. Denk aan verf, lijm, schoenstrepen, nagellak, cosmetica, teer, hars, etc.

Hoe pakken we het aan? http://www.usfloors.be/

Reacties