Ntgrate Collection 2.0

Collectie 2.0. bestaat uit een heuse color splash van modieuze nieuwe Fair kleuren en 2 gloednieuwe dessins Sharp en Bold. 

31 Maart 2019

De collectie is beschikbaar in tegels en rollen en kan ook in gewaagde snijvormen versneden worden. Meet ‘Versatile’ shapes.

De collectie werd net gelanceerd op Architect at work Barcelona en werd alvast op de Spaanse markt enthousiast onthaald. 

Sharp. Pijlsnel vooruit

 

Jij kiest altijd de juiste richting. Waar anderen links of rechts verdwalen, loop jij een eigen weg. De pijlen in het hout vertellen jou precies waar je heen wil gaan. Scherp van geest schiet je recht op je doel af. 

Sharp combineert de warme uitstraling van een plankenvloer met alle voordelen van geweven vinyl. Dit nieuwe design is beschikbaar in 6 all-time favourite tinten. Ga voor classy chic met ‘Claire’ of voor donkerbruine tegenhanger ‘Bruno’. Ook de fanaten van black & white vinden hun gading met gebroken wit ‘Pearl’ en mat zwart ‘Mauro’.

Dankzij de afmeting van 1.000 x 250 mm zijn de legmogelijkheden van Sharp heel divers. Kies voor visgraat, ga voor een dynamische ‘zig-zag’ of creëer een schouwspel van planken in 1 of meerdere kleuren.

Fair I’m straight with a twist


'Collectie 2.0.' vult het bestaande ‘Fair’ gamma met maar liefst 17 energieke tinten aan.
Laat je onder dompelen in een heuse color splash van kleuren, gebaseerd op moeder natuur:
- 4 groentinten, gaande van ‘Esmée’, een diepgroene smaragd tint, ‘Hazel’, ‘Chloé’ tot de lentefrisse ‘Myrthe’
- Van ‘skinn’ tint ‘Inez’ tot ‘Sienna’, een zachtroze en stoere koperkleur , tot de roestrode ‘Coralie’
- Ontdek het boeket van vrolijke bloem tinten zoals het warmgele ‘Camille’, het ‘vuurrode ‘Suri’ en intense paarstinten ‘Viola’ en ‘Fleur’.
- Of neem een duik in diepblauw ‘Océane’, koningsblauw ‘Henri’ en royaal ‘Albert’

Naast deze color rush kan je ook perfect opteren voor een Black & White combinatie. Aurore, zuiver als wit goud en kristal combineert perfect met de mat zwarte ‘Leila’ of de schitterende ‘Raven’.

Bold. Bold and beautiful

Jouw leven is geen rechte lijn. Jij danst door je dagen. Rond en rond en rond. Op de vloer zie je het dynamische ritme van je bestaan. Je eindigt waar je begon, in cirkels van gepolierd beton.

Dit nieuwe patroon wordt zowel in een koele (Pierre) als een warme (Stan) grijstint in tegels van 500 x 500 mm gebracht.

Versatile snijvormen

Ntgrate® is een familie met een hoek af. Letterlijk. De vierkante tegel, planken en rolvorm ken je al. 

Om je vloer extra karakter te geven, creëerde Belgisch designer Gerd Couckhuyt voor ntgrate 5 nieuwe snijvormen: van het gedurfde Bean tot het futuristische Flowerz. Speel met de vormen en legrichting tot de puzzel past. Versatile. Be a rebel!

Reacties