Moderne visgraatvloer

Met de Moods van Moduleo is een persoonlijke vloer gegarandeerd. Met deze collectie kan iedereen kiezen in detail hoe zijn of haar vloer eruit komt te zien.

Moduleo Moods

Moduleo maakt dit mogelijk door de luxe vinylvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Daarnaast biedt Moduleo een enorm aanbod in kleuren en afwerkingen. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen.

Een voorbeeld is het Herringbone slim patroon. Dit geeft het archetypische visgraat patroon een moderne elegantie, het verlengde effect van de slim plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten en oppervlakken.

Deze vloer is eveneens in drie speciale decoratieve opties (eigenlijk zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk?) leverbaar die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen contrasterend kleur en textuur die het interieur een verfijnde grafische touch verlenen.

De eigenschappen van Moduleo

Moduleo dé specialist voor hoogwaardige, modulaire luxe vinylvloeren, ook LVT genoemd (Luxury Vinyl Tiles) in planken of tegels. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus.
De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Moduleo wordt in een moderne groene fabriek gemaakt in Avelgem (België), die door windturbines wordt aangedreven. De vloeren bevatten tot 50 % gerecyclede materialen en zijn op hun beurt ook recyclebaar. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie staan zorg voor kwaliteit en milieu steeds centraal.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.moduleo.nl.