De natuurlijke look van betonvloer met het gemak van clickvinyl

De natuurlijke uitstraling van een kalk- of betonvloer gecombineerd met de sterke en watervaste eigenschappen van vinyl en het ultieme gebruiksgemak van klikverbindingen.

28 Februari 2019

Het Belgische Floorify innoveert opnieuw met een nieuwe collectie. Voor het eerst wordt de Rigid Core-technologie toegepast in vinyltegels met pastellone-look.

Drie tinten grijs

Geïnspireerd op de ambachtelijke Venetiaanse vloeren lanceert Floorify een nieuwe vinyltegelcollectie met pastellone-look. De tegels sluiten nauw aan op de industriële uitstraling van gietvloeren en betonvloeren, maar behouden het handgemaakte charisma van elegante kalkvloeren. In drie beschikbare kleuren – Sea Salt, Oyster en Caviar – speelt de nieuwe collectie met een mooie variatie aan grijstinten. “Floorify-vloeren zijn mooi, tijdloos en elegant. De pastellone look sluit daar perfect bij aan. De ambachtelijke sierlijkheid van het uitgewreven kalk geeft elke ruimte een grote meerwaarde”, weet ontwerpster Marie Callens.

Groot formaat

De clickvinyltegels zijn 600 op 900 mm groot. Het extra grote formaat maakt voegen quasi onzichtbaar en het plaatsen extra snel en eenvoudig. Meteen speelt het formaat ook in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een industrieel effect. “De tegels hebben dezelfde uitstraling als beton- en gietvloeren, zonder de nadelen. Zo zijn Floorify-tegels wel vlekkenresistent, is er geen kans op barsten of scheuren en is de vloer eenvoudig te installeren zonder uitgebreide voorbereiding. Bovendien hoef je geen rekening te houden met droogtijden: de vloer is direct toegankelijk”, aldus ontwikkelaar Pieter Buyck.

Ideaal voor intensief gebruik

De uitgebreide slijtlaag van 0,55 mm, neutrale kleuren, snelle plaatsing, vlekbestendigheid en watervastheid maken van Floorify-tegels de ideale vloerbekleding voor open leefruimtes, commerciële ruimtes of projecttoepassingen. Ook met de Floorify-plankenvloercollectie zijn de tegels perfect te combineren. Het kliksysteem sluit naadloos aan en door de variatie in kleur, formaat en motief worden zones in open ruimtes mooi afgelijnd.

Meer informatie: www.floorify.be

Reacties