WONDERFUL WOOL: de tijdloze luxe van wol op de vloer

Laat je inspireren door de nieuwe WONDERFUL WOOL collectie van Desso. Kies zelf een wollen vloerkleed of kamerbreed tapijt op kleur en dessin.

26 Oktober 2021

Een wollen kleed geeft het ultieme gevoel van comfort en luxe in huis. Laat je inspireren door de nieuwe WONDERFUL WOOL collectie van Desso waarin je zelf een wollen vloerkleed of kamerbreed tapijt op kleur en dessin kunt kiezen en op maat kan laten maken. Creëer zo een duurzame en warme basis in je interieur met keuze uit vier sfeergroepen: Influences of Red, Touch of Green, Hint of Blue, Tones of Grey.

Wol brengt je dichter bij de natuur

Bij de inrichting van ons huis zijn we milieubewust en omarmen we duurzaamheid, ambacht en eerlijke materialen. Wol staat dan met stip op 1 als natuurlijk materiaal dat authentiek, zacht en warm is. Met een wollen tapijt creëer je dé basis voor een huiselijke en veilige sfeer. Dankzij de diversiteit aan structuren en kleuren in de nieuwe Wonderful Wool collectie is er voor elke woonstijl een geschikte vloer die de persoonlijke smaak van de bewoners versterkt. Haal de natuur naar binnen en kies voor wol.

Wol op de werkplek

Op de werkplek is een wollen vloerkleed een perfecte akoestische oplossing wat belangrijk is als je veel online meetings hebt. Daarnaast geeft wol een natuurlijk gevoel van warmte en gezelligheid en werkt rustgevend door het materiaal en de textuur. Voor de thuiswerkers verlaagt dit de werkstress. De Wonderful Wool collectie is geschikt voor een kamerbreed tapijt of een vloerkleed dat op maat wordt gemaakt in een geometrische of organische vorm. Je kunt ook verschillende wolstructuren en dessins met elkaar combineren voor een verrassend effect. Voor elke woonstijl is er een wollen kleed dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Kies een vorm!

Ronde en organische vormen spelen de hoofdrol in de nieuwste woontrends. Maar welke vorm vloerkleed past bij jouw persoonlijke woonstijl? In de Wonderful Wool collectie kun je een keuze maken uit een ronde, ovale, geometrische en zelfs een organische vorm voor je vloerkleed op maat. In de eetkamer wordt het met een kleed meteen een stuk warmer en behaaglijker. Het voordeel van wol is dat het vuilafstotend is en gemakkelijk schoon te maken; vlekken haal je er met lauwwarm water uit door voorzichtig te deppen.

Opwarmen met influences of red

De Wonderful Wool collectie is opgebouwd uit 4 sfeergroepen met in de basis lichte naturelle tinten en vier kleuraccenten in rood, groen, blauw en grijs. Van de trendkleur rood heb je maar een paar accenten in het interieur nodig, om de sfeer op te warmen. In de sfeergroep Influences of Red worden nieuwe design meubelen met vintage gecombineerd voor een eclectische woonstijl.

Maak sfeer met touch of green

De kracht van wol is ongeëvenaard voor het ultieme gevoel van natuur en well-being in huis. Door een vleugje groen toe te voegen versterk je de natuurlijke sfeer. Het ovale vloerkleed is gemaakt in de Puccini 8801 wol kwaliteit en brengt de visgraatvloer tot leven. Het hippe streepdessin blijft heel subtiel omdat het uit toon-op-toon groentinten is opgebouwd.

Verstilde sfeer met Tones of Grey

De sfeergroep Tones of Grey uit de Wonderful Wool collectie bestaat uit meerdere grijstinten in verschillende structuren die bijdragen aan een verstilde sfeerbeleving in het interieur. Door met een grijze wollen bouclé structuur - zoals de Ravèl 9524 – een organisch gevormd vloerkleed te maken geef je de open leefkeuken een duurzame, natuurlijke en warme basis.

Een blauw accent werkt als een verademing in het interieur. Vooral in de slaapkamer is de trendkleur blauw een grote favoriet om toe te passen in bedtextiel, dekens, poefjes en accessoires. Combineer met een kamerbreed wollen tapijt uit de Wonderful Wool collectie zoals de Excellent 220 kwaliteit. Pure luxe, comfort en zachtheid!

100% New Zealand wol

Wist je dat de sterkste, witste en schoonste wol ter wereld uit Nieuw-Zeeland komt en dat de nieuwe Wonderful Wool collectie daar grotendeels van is gemaakt. Vandaar de heldere kleuren en de veerkracht van een wollen tapijt. Maak je interieur warm en natuurlijk met wol voor optimaal comfort, warmte en een relaxte sfeer. Kies je favoriete kwaliteit, kleur, vorm, afmeting én afwerking. Alle vloerkleden worden uitgevoerd met een origineel Desso label dat staat voor een duurzaam productieproces, kwaliteit en garantie.

Vraag een staal aan

Kijk voor inspiratie eens op de website dessotarkett.nl. Hier vind je de nieuwste
vloerentrends en je kunt gratis en vrijblijvend wollen stalen uit de Wonderful Wool collectie aanvragen. Verkrijgbaar vanaf heden en de adviesverkoopprijs is vanaf € 69,99 per m².

Reacties