Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Vloerkleed uitgezocht door eerste winnaar

De familie van Es was de gelukkige winnaar van het eerste vloerkleed t.v.w. € 500,00! Bekijk en lees hier wat ze hebben uitgezocht...

Glamour kleur 94

De familie van Es heeft gekozen voor twee verschillende formaten, een rond karpet in de woonkamer en een rechthoekig karpet onder de eettafel. Beide karpetten zijn gemaakt van de nieuwe tapijtkwaliteit Glamour, kleur 94. 

Typerend voor deze kwaliteit Glamour is het iSense® garen, een uniek en extreem zacht polyamide dat bovendien zeer sterk en veerkrachtig is. De Glamour is voorzien van een uitgebreid warm kleurenpallet.

Afwerking vloerkleed

Er zijn verschillende festoneer/omzoom technieken mogelijk. Belakos vloerkleden zijn verkrijgbaar in de onderstaande afwerkingen.

 1. Home karpet – festoneren
  Festoneren is een veel gebruikte manier van randafwerking bij een vloerkleed. De randen van het vloerkleed worden afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Festoneren is mogelijk bij alle soorten tapijt. De hoeken worden altijd licht afgerond.
 2. Comfort karpet – afwerking met BA band
  De randen van uw vloerkleed worden afgewerkt met een band van 1 cm. Banderen is, met uitzondering van extreem hoogpolige tapijten, bij alle tapijtsoorten mogelijk.
 3. Superior karpet – volumekarpet met viltrug/anti-slip
  Bij een volume karpet worden de randen van het vloerkleed naar de onderzijde omgevouwen en wordt de onderzijde dikker gemaakt met een schuimlaag met antislip werking (ondertapijt, rubber of vilt). Niet van alle kwaliteiten tapijt kan een volume karpet worden gemaakt. Het meest geschikt voor deze afwerking zijn hoogpolige kwaliteiten tapijt
 4. Excellent karpet – blind banderen
  Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele band in een bijpassende kleur die nauwelijks zichtbaar is.

De familie Van Es heeft gekozen voor een Comfort afwerking voorzien van een zwarte band. 

Lees hier meer over de vloerkleden collectie van Belakos. 

Ook een vloerkleed winnen?

Wil je ook nog kans maken op een vloerkleed t.v.w. € 500,00? Kijk hier voor meer informatie www.belakosflooring.com/nl/belakos-actie/.