Verfraai uw huis met een modern vloerkleed

Wilt u uw interieur een upgrade geven? Begin dan met wat kleine aanpassingen zoals nieuwe kussens en een nieuw vloerkleed.

Vloerkleed passend bij uw interieur

Met een vloerkleed kunt u uw inrichting in een oogwenk meer kleur en spanning geven. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed in een gewaagde kleurencombinatie of een vloerkleed met asymmetrische figuren, felle kleuren en opvallende vormen. Er is een enorm aanbod in vloerkledenland maar een bekend gegeven is dat in een modern en trendy interieur, een modern vloerkleed prachtig staat. Een modern vloerkleed kenmerkt zich ook door abstracte figuren en patronen. Als uw woonruimte een andere look of uitstraling kan gebruiken is het neerleggen van een modern vloerkleed een mooie optie. Het vloerkleed zorgt direct voor een andere sfeer in huis.

Een modern vloerkleed in verschillende materialen
U kunt een trendy en modern vloerkleed in diverse materialen krijgen. Zo zijn er leren vloerkleden die zowel stoer als modern zijn. Deze kleden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Verder vindt u tapijten waarin verschillende materialen zijn gecombineerd, zoals bijvoorbeeld wol en jute of polyester of natuurlijke vezels. Ook kunt u kiezen voor een wollen kleed of een vloerkleed vervaardigd uit polyamide. Om steeds met iets nieuws te komen, spelen designers met strakke lijnen, grafische patronen en opvallende prints. Daarnaast is het experimenteren met bijzondere materialen zoals, jute of katoen een manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Door deze moderne vloerkleden te combineren met strakke meubelstukken en minimalistische accessoires, ontstaat er een fris sfeertje waar je energie van krijgt.

Trendy en hip
Een modern vloerkleed is een trendy toevoeging. Ga mee met de tijd en zorg voor een modern tintje in uw huiselijke sfeer. Een modern vloerkleed hoeft natuurlijk niet alleen maar met een modern interieur te worden gecombineerd. Een moderne look, gecombineerd met een authentieke look zal zorgen voor een mooie, evenwichtige huishoudelijk sfeer. Wanneer u een meer vintage interieur heeft, kunnen moderne kleden juist een aanvulling zijn en uw inrichting echt onderscheidend maken. De kleden zijn in ronde vormen verkrijgbaar, maar ook in het vierkant of rechthoekig. Een modern vloerkleed zal goed staan op een houten vloer, omdat daarbij het contrast goed zichtbaar is, maar past ook goed op een betonvloer voor wat meer. Met weinig tijd en moeite, haalt u een modern vloerkleed in huis die uw interieur wat meer klassiek, stijlvol en hip maakt.

Koop een modern vloerkleed
De prachtige moderne vloerkleden zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Bij het uitzoeken van een vloerkleed kunt u kiezen tussen hoogpolige en laagpolige vloerkleden. Als het gaat om een modern vloerkleed is het laagpolige vloerkleed favoriet. Laagpolige vloerkleden hebben een strakke uitstraling. Door deze variant van moderne tapijten te combineren met minimalistische meubelstukken, creëert u een interieur waar de afzonderlijke stukken elkaar enkel versterken. Doordat een modern vloerkleed en de meubelen eromheen zoveel kracht uitstralen, heeft u ook niet veel andere accessoires nodig om uw huis mee te vullen.

Het motto ‘less is more’ blijft daarom een uitdrukking die altijd van toepassing blijft op moderne vloerkleden en het bijbehorende interieur.

 

Profielfoto van VLOERKLEDENWEBSHOP.NL
VLOERKLEDENWEBSHOP.NL
Luchthavenweg 81126, 5675 EA Eindhoven
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten