Profielfoto van VLOERKLEDENWEBSHOP.NL

VLOERKLEDENWEBSHOP.NL

Luchthavenweg 81126, 5675 EA Eindhoven
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

Onze showroom is gevestigd in het European Business Centre, een groot bedrijfscentrum onder één dak en op slechts 10 minuten loopafstand van Eindhoven Airport. De auto kan voorbij de slagboom geparkeerd worden en is voor bezoekers geheel gratis. Via de hoofdingang (links van het cafe/restaurant) zit links de receptie die je graag de weg wijst naar onze showroom op de 1e verdieping. De koffie en thee staan klaar!

VLOERKLEDENWEBSHOP.NL

DE ONLINE VLOERKLEDENWINKEL

Vloerkledenwebshop.nl is de online winkel voor vloerkleden, karpetten en tapijten. Online bieden wij een groot en verschillend aanbod van vloerkleden en karpetten aan, waaronder van de bekende merken zoals Brinker CarpetsBrink & Campman en Louis de Poortere. Wij verkopen zachte en warme hoogpolige vloerkleden, tot de meest strakke en moderne vloerkleden van deze tijd. Liever opzoek naar een kleurrijk vloerkleed of vloerkleden met een vintage look? Ook deze hebben wij in ons assortiment. Neem gerust een kijkje.

 De afgelopen jaren zijn vloerkleden weer zeer populair. Met name door de komst van harde vloeren zijn vloerkleden niet meer uit een interieur te missen. Het creëert een sfeervolle aanvulling in het interieur. Een vloerkleed geeft extra sfeer, warmte en comfort in de woonruimte. Kortom, een vloerkleed is fantastisch voor op de vloer. Al onze vloerkleden zijn gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen.

Het online bestellen van een vloerkleed of vloerkleed op maat is bij ons snel en efficiënt, mede dankzij de vele betalingsmogelijkheden die wij aanbieden. Bovendien bent u bij Vloerkledenwebshop.nl altijd goedkoop uit door onze scherpe prijzen. We bezorgen het vloerkleed gratis bij u thuis middels onze partners.

Naast onze standaard collecties zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk karpetten. In verband met de vele mogelijkheden kunnen wij dit (nog) niet implementeren in onze webwinkel. Onder het genot van een kop koffie of thee helpen wij u graag verder in onze 250m2 vloerkledenwinkel vlakbij Eindhoven Airport. Deze is op afspraak te bezoeken. Woont u niet in de buurt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen u graag verder om de mogelijkheden te bespreken.