Foto: press_2013//Desso-tapijt-tapijttegels.jpg

Zomerse vloeren

Bepaalde kleuren brengen meteen het echte zomergevoel in huis. Met tapijt kunnen deze kleuren heel goed de basis vormen voor het interieur.

Bepaalde kleuren brengen meteen het echte zomergevoel in huis. Met tapijt kunnen deze kleuren heel goed de basis vormen voor het interieur. www.tapijtcenter.be

De moderne tapijten Bouquette en Saphire uitgevoerd in wit en aqua geven het ultieme vakantiegevoel, maar dan het hele jaar door.

 

Gecombineerd met stoer onbewerkt hout, natuurlijk linnen en katoenen bekleding ontstaat een echte zomerse inrichting. Doordat tapijt heerlijk zacht aan de voeten is kun je er het hele jaar door op blote voeten op lopen.

Tapijt brengt niet alleen een warme sfeer in de woning maar het fungeert ook als een perfecte geluidsdemper, zeker in slaapkamers of in gehorige appartementen een pré. Prijsindicatie Saphire vanaf ? 219,95 per strekkende meter

Voor wie kamerbreed te veel is: deze Desso tapijten zijn uitermate geschikt voor het maken van karpetten. Desso maakt karpetten op maat, dat wil zeggen de klant kiest het formaat en de afwerking.

Meer informatie: www.dessohome.com.

Publicatiedatum: 24 april 2009

Reacties