Foto: 2016/Desso-Ex-industrial-grey-vloer-.jpg

Uniek vloerontwerp met Desso&Ex

Wil jij iets anders met je interieur? Iets dat de sfeer in één keer verbetert? Kijk dan eens naar de vloer.

Het is niet voor niets dat in alle woonstijlen de vloer steeds meer aandacht krijgt, het is de basis voor elke leefruimte. Het trendsignalement is dan ook; meer kleur, meer dessins en meer variatie. Desso&Ex is een uniek vloerconcept, waarmee je een persoonlijke woonstijl maakt. Combineer geweven dessins, betonlook en hippe patchwork patronen. Ervaar het comfort van kamerbreed tapijt of ontwerp je eigen kleed-op-maat en creëer een hedendaagse sfeer!

Kleurgroep Industrial Grey

Goed nieuws voor liefhebbers van een interieur met rustige kleuren, die mooi combineren met de karakteristieken van het huis. Pure materialen als hout, glas, staal en beton maken de sfeer authentiek. Met de betonlook dessins uit de tapijtcollectie Desso&Ex geef je de ruimte een doorleefd karakter en een warme sfeer. Tapijt verbetert de akoestiek en dat is niet alleen in de eetkamer, maar zeker ook voor een thuiswerkplek een prettige bijkomstigheid. Kies voor kamerbreed om een ruimtelijk effect te benadrukken of laat een vloerkleed op iedere gewenste afmeting maken.

Stylingtip

De zolderkamer wordt vaak vergeten als volwaardige leefruimte, maar met een patchwork dessin op de vloer wordt dit interieur meteen sfeervol. Zet een relaxfauteuil neer en je hebt een heerlijke hide-away plekje in huis om te chillen.

Meer informatie: www.dessotarkett.nl en www.wat-is-jouw-stijl.nl.

Publicatiedatum: 4 juli 2016

Reacties