Foto: tapijt-vele-kleuren

Tapijt: eindeloze mogelijkheden

Tapijt in huis biedt vele voordelen. Het geeft uw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Bovendien voelt het ook nog eens lekker warm aan en is het geluiddempend.

Guido van Loon

Tapijt in huis biedt vele voordelen. Het geeft uw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Bovendien voelt het ook nog eens lekker warm aan en is het geluiddempend. nl.aliexpress.com

Reden genoeg dus om uzelf eens te verdiepen in de wereld van tapijten. In deze Trendwatch een aantal bijzondere ontwerpen.

De tapijttegel van de toekomst

VORWERK Teppichwerke komt met een nieuwe generatie tapijttegels. Deze lichtgewicht tapijttegel scoort hoge ogen op gebied van milieu en comfort. VORWERK TEXtiles kunnen probleemloos gerecycled worden en leveren een groter loopcomfort dan de conventionele tegels met zwaargewicht rug. Bovendien zijn de TEXtiles gemakkelijk te leggen, te verwijderen en weer terug te leggen.
VORWERK

Paradepaardjes!

Parade biedt alle ruimte voor inspiratie met hun nieuwe 'Paradepaardjes' tapijten: de Parade Contour en Parade Finesse. Beide zijn gemaakt van 100 % polyamide. Dit hoogkwalitatieve materiaal is op twee geheel verschillende manieren toegepast. Meubels met zwenkwielen deren de tapijten niet, en gebruik op de trap in woonhuizen al evenmin. Ook zijn beide tapijten te combineren met vloerverwarming.
Parade

Vakantiekiekjes

FLOR by Heuga heeft de oplossing om vakantieherinneringen in eigen huis vast te houden. Ze hebben verschillende collecties die geschikt zijn om het vakantiegevoel terug te halen. Uit de AnimalAccents collectie bijvoorbeeld de warme kleuren uit Kenia, de koele, frisse grijstinten Iceland of de natuurlijke designs van Zambia die je direct in Afrikaanse sferen brengen! De designmogelijkheden zijn eindeloos.
FLOR by Heuga

Natuurlijk product

Materialen en inspiratie ontleend aan de natuur staan meer dan ooit in de spotlights. De Deense tapijtproducent Egetæpper heeft met de 'Out of Nature'-collectie hiervoor de aanzet gegeven. Deze innoverende collectie is voortgekomen uit de wens om de rustieke schoonheid van de natuur naar binnen te halen Het expressieve, fotografische design van de collectie verleent een ruimte karakter, gecombineerd met een goede akoestiek en loopcomfort.
Egetæpper

Reacties