Foto: press_2013//Sapphire-groen-tapijt-Desso.jpg

Tapijt: de zachtste vloerbedekking

Voor een warme upgrade van de woning heeft Desso tapijten.

Voor een warme upgrade van de woning heeft Desso tapijten.

Villa is de naam van het nieuwe woltapijt. Alle comforteigenschappen van wol in combinatie met het oersterke karakter maken van Villa een superieur tapijt. Ondanks de moderne look blijft het natuurlijke gezicht van wol duidelijk behouden in deze collectie. Het kleurenpallet varieert van wolwit tot diepzwart.

Sprankelende kleuren

Daarnaast wordt een tweekleurige frissé gelanceerd onder de naam Sapphire. De frissé geeft het tapijt een speels karakter. De collectie is verkrijgbaar in sprankelende kleuren alsook in natuurlijke tinten. Bijvoorbeeld aqua blauw met fris groen maar ook een zwart met een taupe kleur gecombineerd.

Perfecte geluidsdemper

Sapphire is beschermd met een Teflon finish. Zeker bij de lichtere kleuren biedt de Teflon finish een veilig gevoel als het gaat om vervuiling. Deze extra laag beschermt het tapijt tegen aanvuiling en vlekken.

Tapijt fungeert ook als een perfecte geluidsdemper, zeker in slaapkamers of in gehorige appartementen een pré.

Prijs

Prijsindicatie Sapphire: euro 219,95 per strekkende meter.
Prijsindicatie Villa: euro 259,95 per strekkende meter.

Ook als karpet te verkijgen

Voor wie kamerbreed te veel is: beide tapijten, Villa en Sapphire, zijn uitermate geschikt voor het maken van karpetten. Desso maakt karpetten op maat, dat wil zeggen de klant kiest het formaat en de afwerking.

Meer informatie: www.dessohome.com.

Publicatiedatum: 18 juni 2009

Reacties