Foto: 2016/desso-ex-tapijt.jpg

Mix & Match met Desso&Ex tapijt

Met een creatief vloerontwerp komt je interieur tot leven. In de nieuwe woontrends is de vloer het uitgangspunt voor de rest van de inrichting.

In samenwerking met interieurarchitect Odette Ex ontwikkelde Desso de unieke Desso&Ex tapijtcollectie met vier actuele kleurgroepen; Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey en Bohemian Red. Mix en match de kleuren en maak spannende combinaties met geweven dessins, betonlook en hippe patchwork patronen. Met dit kamerbrede tapijt of vloerkleed krijg je een originele sfeer en comfortabele leefruimte.

Creëer een mysterieuze, tikkeltje oosterse sfeer

De kleurgroep Bohemian Red uit de Desso&Ex tapijtcollectie haakt perfect in op de nieuwste woontrends. Door de warme roodtinten in combinatie met oosterse dessins en patchwork patronen krijg je en mysterieuze, tikkeltje oriëntaalse sfeer. Je krijgt meer dynamiek in het interieur door de 'Bohemian Red' kleden te combineren met een zalmroze bijzettafel, steenrood kussen en een cognackleurig plaid. Het is een spannende combinatie van hippe kleuren en dessins, die past bij jouw persoonlijke woonstijl.

Publicatiedatum: 16 juni 2016

Reacties