Luxueuze saxony tapijten van Ambiant


Vloerenspecialist Cotap heeft Ambiant-tapijten: Arizona, Colorado en Montana. De hoogpolige saxony tapijten kenmerken zich door de luxueuze uitstraling, het kleurenpalet en de functionele toepasbaarheid.

Vloerenspecialist Cotap heeft Ambiant-tapijten: Arizona, Colorado en Montana. De hoogpolige saxony tapijten kenmerken zich door de luxueuze uitstraling, het kleurenpalet en de functionele toepasbaarheid.

De Ambiant Arizona is een extra zwaar uitgevoerde fl uweelzachte soft saxony gemaakt van speciale gethermofi xeerde softgarens, wat het tapijt comfortabel, warmte-isolerend en geluiddempend maakt. De Ambiant Colorado garandeert jarenlang leefplezier, want dankzij de geavanceerde thermofi xatie behouden de garens van dit 1/8 saxony tapijt langer hun originele karakter. Aansprekende kleuren kenmerken de Ambiant Montana, een zwaar uitgevoerde meerkleurige saxony gemaakt van uitsluitend zeer hoogwaardige polyamide garens. Door de oppervlaktestructuur van de tapijten is bovendien minder risico op uitglijden.

Voor elke woonstijl

Cotap timmert fl ink aan de weg met Ambiant: een totaalpakket vloeren bestaande uit laminaat, parket, tapijt, vinyl en pvc. Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf uit Genemuiden vijf nieuwe tapijtvloeren, vier vinylcollecties en zeven collecties laminaat met in totaal 38 vloeren. Voor elke woonstijl kan Ambiant een vloer leveren die in alle opzichten betrouwbaar en verantwoord is. De collecties zijn te bekijken op www.ambiant.nl.

Publicatiedatum: 9 juli 2009

AANBEVOLEN

Tapijt VORM

Prachtig vloerkleed voor de baby- of kinderkamer van 100% wolvilt  

Direct sfeer in je kamer met een goed gekozen vloerkleed

Tapijt, vloerkleed of karpet: het betekent allemaal hetzelfde. En het effect van...

Waarom Tapijt?

Comfort en warmte zijn over het algemeen de voordelen die worden toegeschreven ...

Lopers weer helemaal in

Lopers en ganglopers zijn weer helemaal in maar vooral praktisch. In de slaapkam...

Handgeknoopte tapijten steeds populairder

Vroeger zag je handgeknoopte tapijten vooral in traditionele huiskamers en bruin...

Karpet op de vloer

Maak je interieur met een karpet op de vloer

Advertentie