Glamour met goud en zilver - Nieuws - Wonen.nl

Glamour met goud en zilver

De renaissance van de gouden en zilveren glans zien we momenteel groots terug in fashion. Maar ook in de woning zien we deze trend onder andere bij behang, meubels en accessoires.

De renaissance van de gouden en zilveren glans zien we momenteel groots terug in fashion. Maar ook in de woning zien we deze trend onder andere bij behang, meubels en accessoires www.dessohome.nl.

Het gevoel van warmte, luxe en weelderigheid wordt met tapijt versterkt. Er is immers niets zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt.

Goud of zilver op de vloer

Goud of zilver op de vloer is praktisch niet haalbaar, maar de tapijtcollectie Smaragd van Desso heeft in haar kleurenpallet tinten die de rijke glanzende look benaderen. De structuur en garens van Smaragd zijn oersterk en daardoor zelfs geschikt voor toepassing op trappen.

Bij deze glamourtrend zorgt Desso tapijt met zijn weelderige glanzende materialen in combinatie met ruwe natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen voor het juiste effect.

Bovendien laten goud en zilver zich in elk interieur combineren, modern of juist wat klassieker. Meer informatie: www.dessohome.com.

Publicatiedatum: 6 april 2009

reacties
anderen bekeken ook

Karpet op de vloer

Guido van Loon

Direct sfeer in je kamer met een goed gekozen vloerkleed

Sandra van Koningshoven

Tiver - Nepal vloerkleed

Gelasta introduceert tapijt-Diamond

Handgeknoopte tapijten steeds populairder

Guido van Loon

Tiver - Ziegler kleed

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie