Flotex kleed Anne-Claire Petit nu in winkel


en is o.a. te koop bij Pols Potten in Amsterdam

Het Flotex kleed dat textielontwerpster Anne-Claire Petit ontwierp en liet zien tijdens de ‘Maison et Objet’ beurs in Parijs heeft zijn weg naar de retail gevonden en is te koop bij Pols Potten in Amsterdam in zowel ronde als traditionele, rechthoekige vorm. Daarnaast heeft de grote Franse online interieurwinkel AMPM, dat ook enkele stenen winkels heeft waaronder die in Lille, besloten om een hele Flotex vloer met het patroon van Anne-Claire te installeren in Lille.

Petit laat met het karpet de ongekende mogelijkheden van de Flotex print vloeren van Forbo Flooring zien. Voor haar kleed haakte ze een stukje vloerkleed van off white katoen. Vervolgens maakte ze daar een foto van die de designafdeling van Forbo omzette in een ontwerp en liet printen in een textiele Flotex vloer.

Zo’n gevlokte Flotex vloer is niet alleen extreem makkelijk te onderhouden (zelfs nat te reinigen) maar geeft - op een gemakkelijke en relatief voordelige manier - een hele warme en ambachtelijke sfeer.

Voor veel meer info over Flotex en het bestellen van een Flotex vloer (waaronder die met het patroon van Anne-Claire) zie Forbo  Voor informatie over Anne-Claire Petit en het kopen van de Flotex karpetten kunt u terecht op www.anneclairepetit.nl.

AANBEVOLEN

Tiver - Ziegler kleed

Deze mooie Ziegler past zowel in een modern als klassiek interieur. Tegenwoordig...

Handgeknoopte tapijten steeds populairder

Vroeger zag je handgeknoopte tapijten vooral in traditionele huiskamers en bruin...

Myscrete - Tapijtcollectie

Myscrete heeft de uitstraling van een stoere betonnen vloer door zijn prachtig g...

Karpet op de vloer

Maak je interieur met een karpet op de vloer

Tiver - Nepal vloerkleed

Nepalkleden kun je zo modern en klassiek maken als je zelf wilt. De kleuren + pa...

Direct sfeer in je kamer met een goed gekozen vloerkleed

Tapijt, vloerkleed of karpet: het betekent allemaal hetzelfde. En het effect van...

Advertentie