Marmer look in huis met Desso Sense of Marble

Stel je even voor om de luxe uitstraling van een marmeren vloer te combineren met het comfort en warmte van een zacht tapijt.

05 September 2018

De nieuwe Sense of Marble collectie doet precies dat! Met een ruime keuze uit wel tien verschillende kleuren en dessins haal je de monumentale look van marmer in huis. Leg dit tapijt kamerbreed zodat het net lijkt alsof er een eeuwenoude marmeren tegelvloer op de grond ligt of maak een kleed op maat in een hippe geometrische vorm.

10 Shades of Marble

Door de ruime keuze uit tien verschillende ‘marmer soorten’ is de Sense fo Marble tapijtcollectie toe te passen in diverse woonstijlen en sluit het naadloos aan bij de nieuwste trends in interieur design. Creëer een klassieke sfeer met wit ‘carrara’ marmer of ga voor retro groen met het ‘green onyx’ of ‘emerald’ dessin. Met zwart marmer ‘nero’ en het grijskleurige ‘grigio’ geef je de kamer een stoere basis voor een moderne werkkamer of chique slaapkamer. Voor een landelijke uitstraling is het ‘mocca crema’ en het ‘breccia’ dessin als marmer print mooi toon-op-toon te combineren met natuurlijke materialen in het interieur. Met de pastelkleuren ‘rosa’ en ‘breccia’ marmer geef je een modische draai aan de sfeer. Het meest theatrale effect krijg je met een marmeren kleed in volcano red; prachtig in de zitkamer als warm en uitgesproken decor.

Stylingtip

Combineer Sense of Marbe tapijt met meubelen en accessoires gemaakt van écht marmer. Dit versterkt het monumentale en natuurlijke gevoel van marmer in de totale ruimte. Ook het mixen met beton, glas, hout en metalen zoals messing en aluminium zorgt voor meer sfeerbeleving. Laat een kleed op maat maken in een markante geometrische vorm zoals een grote cirkel of hexagon. Het kunstzinnige effect is meteen zichtbaar en het comfort van het zachte tapijt is direct voelbaar.

Luxe marmeren tegel

De marmer look van Sense of Marble is nog realistischer dankzij het tegelmotief dat als print in hettapijt zit. Door het grote tegelformaat van 133,3 cm hoog en 66,6 cm breed oogt de vloer optisch rijk en luxe. Een kleed kan blind worden afgewerkt, met een linnen band worden afgebiesd of je kunt het laten festonneren. Door een contrasterende kleur te kiezen voor de randafwerking krijg je nog meer een persoonlijke en unieke look.

Zacht en sterk

Door de vlakke structuur van de kort gesneden pool ziet het Sense of Marble tapijt er altijd strak uit en is het tegelijkertijd zeer functioneel. Het is geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Dus als vloerbedekking in de werkkamer, als stoffering op de trap en in de hal en ook als kleed ónder de eettafel is het Sense of Marble tapijt een goede keuze. Dankzij de zachte tactiliteit en akoestische eigenschappen van het tapijt is het comfort compleet. De verkoopadviesprijzen van de Sense of Marble collectie €199,95 per strekkende meter (400 cm) of €49,95 per m2.

Reacties