string(1) "p"
Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

ECONYL® geregenereerde polyamide

Onze zucht naar het maken en kopen van nieuwe producten is oneindig. De natuurlijke middelen om dit te kunnen doen zijn echter niet oneindig. Maar dat is ..

Nieuwe producten en zorgen voor een beter milieu

Onze zucht naar het maken en kopen van nieuwe producten is oneindig. De natuurlijke middelen om dit te kunnen doen zijn echter niet oneindig. Maar dat is niet erg, want het kan allebei!

Nieuwe producten maken, en zorgen voor een beter milieu.

ECONYL® garen is gemaakt afval-nylon, zoals industrieel plastic, visnetten en textiel- en tapijtresten. Deze materialen worden hergebruikt voor het maken van dit garen. Door dit proces is het mogelijk om dit garen keer op keer te kunnen recyclen. Wat er weer voor zorgt dat er veel minder afvalresten worden gestort en dat hierdoor ook veel minder vervuiling van de natuur plaatsvindt.

Tapijt gemaakt met ECONYL® geregenereerde polyamide

Sedna® tapijt is zacht, luxueus en duurzaam en wordt gemaakt met ECONYL® geregenereerde polyamide. Zo helpt Sedna® het leven te redden van duizenden prachtige zeedieren, zoals zeeschildpadden, dolfijnen en zeehonden, die niet langer verstrikt raken in dit levensbedreigende afval.

Ontdek de Sedna® tapijtcollectie van Belakos!