Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Belakos Palazzo PVC

Wat wordt de Palazzo PVC serie met veel enthousiasme ontvangen en dat is ook heel begrijpelijk met de unieke houtdessins op deze planken!

Palazzo | Palazzo visgraat XL

De Palazzo serie is in 6 kleuren beschikbaar, in 2 verschillende formaten; visgraat en XL planken. Bekijk alle beschikbare kleuren via de online catalogus of kom langs bij een verkooppunt in de buurt.

Wat maakt Belakos PVC uniek?

De pvc-vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.

Inspiratie – bekijk projecten

Stalen kunnen opgevraagd worden bij de Belakos verkooppunten. Maar het liefst wil je natuurlijk de vloer op een groot oppervlakte zien. Van veel kleuren zijn al foto’s beschikbaar. Deze foto’s zijn te vinden op:

De referentiepagina
Facebook
Instagram
Pinterest