Altijd zomer in huis met Mellow Yellow

Haal een zomerse sfeer in huis met zonnig geel. 

02 Juli 2018

Deze kleur is helemaal terug in het interieur maar niet te fel en niet te veel. Dus hoe dan wel? Met de nieuwe kleurgroep Mellow Yellow uit de tapijtcollectie Desso&Ex maak je een kleed op maat met een vintage look in de perfecte gele tint. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende patronen. Het nieuwste dessin zijn cirkels die elkaar overlappen waardoor een stoer ‘tegel effect’ ontstaat. Je kunt ook kiezen voor een patchwork, betonlook of bohemian dessin. Mocht je toch liever een andere kleur willen? Geen probleem. Je kunt kiezen uit vijf kleurgroepen waarmee je kunt mixen & matchen.

Kleurgroep Mellow Yellow


De nieuwe kleurgroep Mellow Yellow uit de tapijtcollectie Desso&Ex geeft het interieur een zomerse uitstraling. Met geel als nieuwe trendy basiskleur in combinatie met grijs en zacht bruin maakt dit gedessineerde tapijt de slaapkamer warm, stoer en modern. Door de sleetse vintage uitstraling komt het gele patchwork tapijt prachtig tot zijn recht in de modern-klassieke of landelijke woonstijl. De nieuwe cirkelvormige patronen in het tapijt sluiten naadloos aan bij de nieuwst designtrend waarin grafische vormen en dessins centraal staan.


Foto: het nieuwe grafische cirkel patroon uit de tapijtcollectie Desso&Ex can dessotarkett.nl

Desso&Ex in elke woonstijl

Samen met interieurarchitect Odette Ex (Ex Interior) ontwikkelde Desso de unieke Desso&Ex collectie die nu in vijf trendy kleurgroepen beschikbaar is. De collectie leent zich goed voor het maken van karpetten maar ook het stofferen van een trap of het kamerbreed leggen in een slaapkamer is een aanrader voor meer sfeerbeleving in huis. Doordat de dessins en kleuren op elkaar zijn afgestemd kun je mooie combinaties maken zoals het toepassen van meerdere kleden in één zitkamer. Voor elke woonstijl is er wel een kleurgroep te vinden van Botanical green en Denim Blue tot Industrial Grey en Bohemian Red. De meest zomerse en nieuwe kleurgroep is Mellow Yellow en daarmee haal je meteen de laatste trend in huis.

Foto: Het nieuwe patchwork dessin in Botanical green uit de tapijtcollectie Desso&Ex van dessotarkett.nl

Stylingtip: Gezellig tafelen

Steeds meer huizen hebben een open keuken die overloopt in de eetkamer. Voor het optische
kaderen van het eetgedeelte en het gezelliger maken van de sfeer in de totale ruimte is een kleed onder de eettafel de oplossing. Groot voordeel is dat met een kleed onder de eettafel het heerlijk tafelen is; de akoestiek verbetert, het geluid van het koken, het praten en het schuiven met de stoelen wordt gedempt. Laat een kleed op maat maken en kies je favoriete dessin en kleur uit de tapijtcollectie Desso&Ex. Het nieuwe grafische cirkel patroon, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, brengt warmte en sfeer in de moderne eetkamer.
Stylingtip: Tijdloos groen In de zitkamer is een groen kleed met patchwork patroon uit de Desso&Ex collectie een echte sfeermaker. Het past mooi bij andere naturellen kleuren en materialen in het interieur. Voeg er wat zwart accenten bij en je hebt een stoere, modern-landelijke stijl.