Ter Voert Interieur uit Ulft : COREtec® is goed met een mooie uitstraling

Ter Voert staat voor service, deskundigheid en precisie

29 April 2021

Vanwaar jullie passie voor interieur en vloeren en hoe zijn jullie in de vloerenwereld terecht gekomen?

Peter ter Voert: “Na jaren bij diverse woninginrichters te hebben gewerkt ben ik 1 mei 2007 als zelfstandige begonnen. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het stofferen en mijn vrouw voor advies
betreffende de styling.”Ilona Ter Voert-Fuhler: Zelf werkte ik lange tijd op een makelaarskantoor en hielp mijn man in het begin met de administratie. Onze klantenkring groeide zo snel dat ik inmiddels advies geef betreffende interieurs. Op het gebied van interieur draait het om de juiste combinatie te vinden die past bij de klant. In 2011 heb ik mijn diploma “Interieurstyliste” gehaald en inmiddels met veel ervaring en plezier werken wij voor een groot aantal klanten.”

“Bij de aankoop van een vloer is het ten eerste is het een kwestie van smaak. Daarna moet prijs-kwaliteit in verhouding zijn” aldus Ter Voert Interieur uit Ulft. De belangrijke producten voor Ter Voert Interieur zijn qua Vloeren: PVC, Hout, Tapijt, Vinyl, Laminaat en daarnaast binnenzonwering en buitenzonwering.

De specifeke voordelen van COREtec® zijn volgens Ter Voert Interieur de mogelijkheid om deze op diverse ondervloeren te kunnen plaatsen. PVC blijft in de toekomst een veelgevraagd product. Het belang van een product als COREtec® voor hun winkel is dat ze met COREtec® een goed product met een mooie uitstraling hebben en de mogelijkheid om deze op diverse ondervloeren te kunnen plaatsen. De vraag naar Visgraat neemt ieder jaar toe. Dus met COREtec® Naturals Visgraat zitten ze goed. Consumentenbeurzen en vakbeurzen zijn belangrijk voor de merken die ze verdelen omdat ze op een beurs inspiratie kunnen opdoen en zo nodig de collectie aanpassen.

Bij Ter Voert is de consument aan het juiste adres voor de inrichting van de woning. Bij Ter Voert Interieur is de consument verzekerd van een perfecte kwaliteit en service aan huis. De toegevoegde waarde van Ter Voert Interieur voor de klanten : Service, deskundigheid en precisie.

COREtec®

Alle COREtec® vloeren zijn 100% watervast, stabiel, huisdiervriendelijk, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen, slijtvast, de installatie kan op elke ondergrond en er is geen acclimatisatie nodig. Ook ideaal voor vloerverwarming & -koeling. De geïntegreerde kurklaag maakt dat de vloer comfortabel en warm aanvoelt en er is geen extra ondervloer nodig en geen egalisatie van ondergrond nodig, dus naast nieuwbouw ook perfect voor project- en renovatiemarkt. Bovendien is de geïnstalleerde
COREtec® vloer dezelfde dag beloopbaar

Meer informatie: www.tervoertinterieur.nl en www.coretecfloors.com

Reacties