Foto: paul-elles-woonmode-coretec-3

Paul en Elles Woonmode Brielle

Paul en Elles Woonmode is gevestigd in het historische centrum van Brielle. Dit jaar bestaat de woninginrichter 20 jaar.

Paul en Elles zijn een belangrijke dealer in de regio Brielle voor zonwering, horren, gordijnen, in betweens, vitrage, tapijt, vinyl, PVC en laminaat. Ook leveren ze op maat gemaakte markiezen, karpetten, screenschermen en rolluiken. Paul komt graag bij jou thuis op afspraak om uw wensen te bespreken.

Belangrijke verdeler van COREtec® vloerenCOREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Paul en Elles Woonmode : “We proberen steeds voeling te houden met de nieuwste trends. COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.
COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

- Extreem Stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Eenvoudig onderhoud
- Geen extra ondervloer nodig
- 100% watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie

Naast het feit dat COREtec® dé architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer

Alles begint bij een goed produkt en het produkt van COREtec® verschilt met  andere Rigide producten die worden aangeboden  omdat er bij de andere producten aangeraden wordt
om toch nog de nodige voorzorg te nemen bij de ondergrond voorbereiding en toch nog een ondervloer wordt geadviseerd.

Paul en Elles verdeelt ook de JASNO raamdecoratie

Geef je huis sfeer met de raamdecoratie van JASNO: shutters, blinds, folds en swings. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. Laat je inspireren door de foto’s van de mogelijkheden met shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen in verschillende woonruimtes en raamsoorten. Ervaar JASNO shutters, jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen zelf bij Paul & Elles Woonmode. Zij adviseren je graag over de JASNO raambekleding. 

Paul & Elles Woonmode
Nobelstraat 16a
3231 BC Brielle
Tel. 0181 417 334
E-mail: paulenelles@upcmail.nl
Internet: www.paulenelleswoonmode.nl

- Maandag: 09:30–17:30 uur
- Dinsdag: Gesloten
- Woensdag: 09:30–17:30 uur
- Donderdag: 09:30–17:30 uur
- Vrijdag: 09:30–17:30 uur
- Zaterdag: 10:00–16:00 uur

Reacties