NIEUW: De mFLOR 25-05 Abstract collectie

mFLOR introduceert een nieuwe collectie PVC tegels die inspeelt op de laatste trends en kleurontwikkelingen in interieurs. 

12 Januari 2019

De nieuwe PVC tegels hebben een populaire vintage look & feel met een hybrid design, waardoor de vloer een zachte, textielachtige uitstraling heeft.

De Abstract collectie is vormgegeven op het formaat van grote, rechthoekige tegels, 91,44 x 45.72 cm (zoals de populaire mFLOR Nuance collectie), maar biedt een warme, vintage look door het cross-over design. De totale dikte van de tegels is 2,5 mm met een sterke slijtlaag van 0,55 mm, waardoor de collectie geschikt is voor intensieve, projectmatige toepassingen.

De Abstract PVC vloer voelt warm aan, is geluiddempend wat zorgt voor een aangenaam loopgeluid, heeft een hoge slijtvastheid waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen en is waterbestendig, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen en onderhouden is. Deze eigenschappen zorgen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Bovendien is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

De Abstract collectie is al op voorraad en kan geleverd worden in de volgende aansprekende kleuren:

53121 Chocolate Black

53122 Blast Bronze

53124 Asp Grey 53125

Coffee Brown 53126

Downton Brown 53127

Spark Almond

De nieuwe collectie zal uiteraard geïntroduceerd worden tijdens Domotex  van 11 t/m 14 januari, waarbij mFLOR in het tegenover gelegen Radisson Blu hotel aanwezig is (in de Africa zaal). Registreer je hier voor een gratis Domotex ticket.

Over mFLOR

International B.V. mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn mFLOR’s PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

mFLOR gaat niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Daarbij wordt altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gekozen. De samenstelling van het product is daarbij minstens zo belangrijk.

Om die reden worden er bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies gebruikt om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren. mFLOR gebruikt alleen het zuiverste PVC. Dit maakt niet alleen duidelijk welke grondstoffen in de producten worden verwerkt, maar het geeft de vloeren ook volledig dimensionele stabiliteit.

Reacties