Foto: 2022/Belvoir_50-LVREXL-2594_Room__004_.jpg

Het wordt een druk najaar voor COREtec® Floors

COREtec® neemt in september en oktober deel aan maar liefst 4 beurzen in de Benelux: met InCoDa, Architect@work, VT Wonen & Designbeurs en BIS beurs.

29 Juni 2022

Het wordt een druk najaar voor COREtec® met InCoDa van 11 tem 13 september in Gorinchem, Architect@work op 14 en 15 september in Rotterdam, VT Wonen & Designbeurs van 4 tem 9 oktober op een nieuwe locatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en BIS beurs van 8 tem 16 oktober in Gent.

COREtec® vloeren

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kliksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit. 

Eigenschappen

- 100 % Waterdicht
- Stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming en – koeling
- Elektrostatische prestaties
- Een comfortabele en wame vloer
- Geen afzonderlijke ondervloer nodig

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties