Foto: coretec-vloer-waterdicht-krasbestendig

Enthousiasme over nieuwe COREtec® meerlaagse waterbestendige klikvloeren

Een COREtec® vloer is heel gemakkelijk en snel in onderhoud en er zijn ook een aantal onderhoudsproducten beschikbaar die getest werden door COREtec®.

De diverse COREtec® collecties, Essentials - Naturals - Naturals Visgraat - Megastone - COREtec® STONE CERAtouch … bieden één voor één prachtige decoren voor hedendaagse moderne en landelijke interieurs. De keuze uit diverse decoren is heel groot

Weinig onderhoud aan de vloer

Een COREtec® vloer is heel gemakkelijk en snel in onderhoud en er zijn ook een aantal onderhoudsproducten beschikbaar die getest werden door COREtec®

Waterbestendig

Naast de krasbestendige slijtlaag is de vloer ook nog eens vuilafstotend, dus gemakkelijk in onderhoud. De vloer is ook watervast. Je kan de COREtec® vloeren ook in de badkamer of keuken laten leggen. Er is een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik.

Nog een feit waarom COREtec® zo goed is, is het feit dat je de vloer over de bestaande vloer kan laten leggen door de onderlaag van kurk. Oneffenheden van de bestaande vloer trekken op die manier recht. COREtec® is door de slijtlaag én door een unieke structuur ook nog eens heel geluidsdempend. En daarbij is het niet alleen lief voor je buren, ook voor jezelf. Niets zo vervelend als een echo of galm in je huis.

De COREtec® The Original vloeren zijn ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Deze harde, meerlagige vloeren met klikprofiel spelen, zoals de naam reeds laat vermoeden, alles uit op de originaliteit van de decoren, zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft. Hun uitzicht, kleur en structuur is absoluut niet van echt te onderscheiden.

De COREtec® vloeren zijn verkrijgbaar in plankenformaat, in tegels en in stijlvolle visgraatmotieven. De collectie houdt ook rekening met gebruikscomfort en energetische aspecten. Dit dankzij de ‘soundcore’ die contactgeluiden tot een absoluut minimum herleidt en door de onderlaag in kurk. Voeg daar de reeds gekende voordelen van onze meerlagige vloeren aan toe op vlak van plaatsing en onderhoud.

Eigenschappen COREtec® vloer

- 100 % waterdicht
- Zeer stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Krasbestendig
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming en – koeling
- Elektrostatische prestaties
- Een comfortabele en warme vloer
- Geen afzonderlijke ondervloer nodig

Ga voor meer informatie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties