COREtec® vloeren te zien in het RTL 4 TV programma "Life is Beautiful"

7 november waren Jan Dossche, Stijn Windels en Nico Cnudde van COREtec® te gast in het TV Programma “Life is Beautiful” op de commerciële zender RTL 4.

09 November 2021

Jan Dossche, President USFloors International, praat in het programma vrijuit over het Second Life Programma van COREtec®, Stijn Windels, Marketing & Product Director COREtec® Europe, heeft het over de nieuwe COREtec® Essentials collectie en Nicolas Cnudde, Key Accountmanager COREtec® Benelux, presenteert de COREtec® visgraat vloeren die heel populair zijn in Nederland

Life is Beautiful is hèt TV-programma voor de moderne Vrouw & Man die belang hechten aan een optimale gezondheid. Geen beperkingen maar optimaal van het mooie leven genieten. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld!

COREtec Floors pakt uit met een vernieuwde The Essentials-collectie

COREtec Floors pakt deze uit met een vernieuwde The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.

De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes. Met de unieke ‘Multi Series’ creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt, is dus volledig aan jou.

De TV uitzending wordt op zaterdagmiddag 13 november nog eens herhaald. Meer informatie: www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Vloeren
Reacties