string(1) "a"

COREtec® vloeren

COREtec® heeft hoge verwachtingen over de digitale versie van de VT Wonen & Designbeurs

Ze tonen hier onder meer de avant-première voor de Nederlandse consument van COREtec® STONE CERAtouch.     

Jan Dossche – President USFloors – COREtec® :

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. We kijken  met hoge verwachtingen uit naar de digitale versie van de VT Wonen & Designbeurs want Nederland is toch ver vooruit op digitaal vlak en de ondersteuning die de beurs krijgt van de media is groot. We zijn dan ook benieuwd hoe de consument erop zal reageren. Wij zullen alvast ons uiterste best doen om dit interessant en belangrijk initiatief succesvol te laten worden.

De avant-première van COREtec® STONE CERAtouch zal niet onopgemerkt blijven.”

COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. PRO CORE is extra beschermd tegen deuken en krassen. SOUND CORE maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie.

De nieuwste telg in de familie, COREtec STONE is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Eigenschappen 
- 100 % Waterdicht
- Zeer Stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Krasbestendig
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming en – koeling
- Elektrostatische prestaties
- Een comfortabele en wame vloer
- Geen afzonderlijke ondervloer nodig

Ga voor meer informatie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties