COREtec® verkooppunt Bisschop en Bisschop

Je woning is je thuis en daar moet je je fijn voelen en op jezelf kunnen zijn. De woninginrichting is persoonlijk en vraagt veel aandacht.

20 Juli 2021

Persoonlijke aandacht in combinatie met vakmanschap maken dat Bisschop & Bisschop ervoor kan zorgen dat jouw woning je thuis wordt. Dit doet Bisschop en Bisschop door mee te denken en samen te kijken naar de meest geschikte oplossing, passend bij de stijl en het budget. Bij voorkeur maken Ze een afspraak op locatie omdat ze op die manier een nog beter advies kunnen afgeven. Vaak is er zoveel meer mogelijk dan gedacht wordt. Zeker met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waardoor er steeds meer mogelijk is op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering.

Bisschop en Bisschop nam de COREtec® vloeren in zijn gamma op eind 2016 omwille heel wat interessante pluspunten. Martine Bulten, zaakvoerder van Bisschop en Bisschop somt ze op: “Het gebruiksgemak, het is een stille vloer is, de vloer heeft een natuurlijke uitstraling en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Andere voordelen van COREtec® zijn oa vooral bij bestaande woningen het niet helemaal leeghalen van de woonkamer, kurklaag vangt oneffenheden op. Bij Bisschop en Bisschop vertegenwoordigt COREtec® 70 % van de vloeren omzet.”

Bisschop en Bisschop biedt heelwat voordelen voor de consument en architect: Persoonlijke aandacht, vakmanschap en volledige ontzorging. Daar gaan wij heel ver in, soms te ver. Daarom is zelf leggen voor ons fijn.

Martine Bulten, zaakvoerder van Bisschop en Bisschop gaat verder:
“Wij worden enthousiast als onze klanten enthousiast zijn. Een mooi ingerichte woonkamer, een sfeervolle slaapkamer of een totale inrichting van een woning. Als het eindresultaat aansluit bij de verwachtingen van onze klant, dan zijn wij tevreden. Voor minder doen wij het niet. Beiden hebben wij veel ervaring opgedaan in de branche van vloeren, gordijnen en binnenzonwering voordat we de stap maakten om ons eigen bedrijf te starten. We merken dat juist die ervaring maakt, dat we onze klanten goed kunnen adviseren. De persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze klanten, door afspraken op locatie in te plannen wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Voor ons geeft het een extra dimensie aan onze manier van werken.

Bisschop & Bisschop Woninginrichting
Venloseweg 7a, 5931 GR Tegelen Gem. Venlo
I: www.bisschopenbisschop.nl
E: info@bisschopenbisschop.nl 
T: 077 374 46 74

Reacties