COREtec® Naturals Meadow vloeren werden gekozen als vloer in nieuwbouwwoning

Bewoners heel tevreden over de COREtec® vloeren evenals over goede advies en support van COREtec® verkooppunt Woonmode, een grote woonwinkel uit Rijswijk.

17 Maart 2020

1. Hoe zijn jullie in contact gekomen met COREtec®?

Wij kregen een nieuwe woning met vloerverwarming en hadden geen idee wat daar voor vloerbedekking op kon om toch optimaal van de verwarming te profiteren. Wij hadden nog nooit een houten vloer gehad. Wij hebben ons daarom laten adviseren door Woonmode, een grote woonwinkel in Rijswijk en kwamen uiteindelijk op COREtec® Naturals Meadow uit. Voor ons was dit een vloer waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben, omdat we altijd tapijt hadden gehad.

2. Is het een nieuwbouw of renovatie?

Het was een compleet nieuw complex waar we in kwamen. We waren de eerste bewoners.

3. Hoe zijn jullie in contact gekomen met Woonmode, een grote woonwinkel uit Rijswijk?

Ons vorige tapijt kwam ook bij Woonmode vandaan. De winkel is dichtbij en toen we deze nieuwe woning kregen, hebben we eigenlijk geen moment in twijfel gestaan en gelijk naar Woonmode toegegaan.

4. Waarom Woonmode, een grote woonwinkel uit Rijswijk?

Wij waren al klant bij Woonmode. Zowel privé als ook zakelijk. We hadden goede ervaringen met Woonmode. Er is genoeg kennis in huis om je te laten adviseren over je inrichting. Zo komt ook de zonwering en de gordijnen bij Woonmode vandaan en ook het behang. Zelfs de behanger kwam via Woonmode. Dus: alle items voor een inrichting onder één dak!

5. Waarom gekozen voor dit specifiek Naturals Meadow decor van COREtec®?

We hadden totaal geen ervaring met PVC vloeren. Dus we hebben ons laten adviseren door Woonmode. Verschillende opties van vloeren hebben we bekeken en uiteindelijk kwamen we uit op COREtec® Naturals Meadow omdat er een mooie structuur in de vloer zit wat er uit ziet als hout met wat knoesten er in.

6. Wat is oppervlakte van de woonkamer met COREtec®?

Wij hebben in alle ruimtes in ons huis COREtec® en dat is in totaal 95m2.

7. Wat vinden jullie over het onderhoud van de COREtec® vloer?

De vloer is makkelijk te onderhouden met stofzuiger, een droge wisser en af en toe met een natte wisser. Een vlekje van iets haal je makkelijk weg met een vochtig doekje.

8. Zouden jullie de COREtec® vloer aanraden aan andere consumenten?

Wij zouden het zeker bij andere consumenten aanraden. Een ieder die hier komt, vindt de vloer prachtig en we hebben ook een paar keer de naam aan vrienden doorgegeven. En uiteindelijk zijn we zelf ook heel erg tevreden over iets waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben.

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. PRO CORE is extra beschermd tegen deuken en krassen. SOUND CORE maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. Coretec STONE is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kliksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

  

COREtec® Naturals Meadow vloeren

- 100 % waterdicht
- Zeer Stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Krasbestendig
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming en – koeling
- Elektrostatische prestaties
- Een comfortabele en warme vloer
- Geen afzonderlijke ondervloer nodig

Advies verkoopprijs: 52,95 euro/M2 BTW inbegrepen

Meer informatie: www.coretecfloors.com en www.woonmode.nl

Meer van COREtec® Vloeren
Reacties