COREtec® Mega Stone Collection

Robuuste grandeur en mede door Belgen en Nederlanders gekozen

20 Juli 2018

COREtec®, pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren, houdt de Mega Stone Collection boven de doopvont.

De nieuwe vloerreeks bevat 10 werkelijkheidsgetrouwe steendessins die elk interieur een robuuste uitstraling verschaffen. COREtec® SOUNDcore dient als basis voor de Mega Stone Collection en staat garant voor optimale akoestiek, comfort én degelijkheid. Het Amerikaanse bedrijf US Floors van de Vlaming Piet Dossche zit niet stil en laat opnieuw enkele innovaties los op de wereld.

Als uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie COREtec® the original lanceert het bedrijf nu de Mega Stone Collection:
een vloerenreeks die het uitzicht van een echte stenen vloer koppelt aan de sterke prestatie van een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Tien dessins

Tien steendesigns verlenen elk interieur een natuurlijke, robuuste look. Een vierzijdige V-groef verleent de afgewerkte vloer een dynamisch karakter. De afmetingen van de vloerplank bedragen 471 mm x 915 mm: een stevig formaat dat de nodige grandeur oplevert. De totale vloerdikte van de Mega Stone Collection bedraagt 8 mm, waarvan 0,55 mm slijtlaag is.

Unieke samenstelling

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt= niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

COREtec® SOUNDcore

De COREtec® SOUNDcore-technologie vormt de basis van de Mega Stone Collection. Air pockets in het kernmateriaal maken van the Mega Stone Collection stille vloeren die akoestisch dempen. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal.

Meer informatie: www.coretecfloors.eu

Reacties