COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

09 December 2018

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

De COREtec® Original vloeren zijn een revolutie in de markt van de PVC vloeren De makkelijk te hanteren COREtec® vloer is een ideaal alternatief voor laminaat, vinyl of plak-PVC vloer. De COREtec® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec® vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld.

Begin 2019 kwam COREtec® met een aantal nieuwe decoren op de markt in België die mede gekozen werden door een aantal Interieurspecialisten en klanten. De COREtec® Naturals collectie bestaat uit 14 designs

COREtec® Naturals
14 Decoren
Formaat : 182 x 1220 mm
Dikte : 8 mm
Kostprijs : 54,95 euro/M2 BTW Inbegrepen
Garantie : Levenslang bij residentieel gebruik

Voor meer informatie en COREtec® verkooppunten : www.coretecfloors.eu

Reacties