COREtec® Floors verwacht veel van Architect@work Brussel 1-2 Juni 2022

Nicolas Cnudde Regional Sales Manager Benelux COREtec® Floors aan het woord.

12 April 2022

Waarom doet COREtec® mee aan Architect@work Brussel op 1 & 2 Juni 2022?

"Architect @ work is de beurs waar we vakmensen uit de architectuur en projectwereld samen kunnen vinden. Iedere keer wanneer we aan een van deze mensen onze producten uitleggen zijn ze enthousiast. Voor velen van hen is het nog steeds iets ongekend maar stuk voor stuk zien ze wel hoe dit een oplossing naar de toekomst toe is. Voor ons is het de ideale gelegenheid om ons verder gekend te maken en ook zelf op de hoogte te blijven van de noviteiten in deze wereld."

Met welke nieuwe producten?

"Ons COREtec Stone product wat uniek is met zijn minerale kern en extreem sterke toplaag. Anders dan een gekende keramische tegel, dit vanwege het gemak van zijn zwevende installatie bovenop bestaande vloeren. De unieke decoren zorgen ervoor dat onze producten niet meer te onderscheiden zijn van keramische tegels."

Wat zijn de verwachtingen over de vakbeurs?

"Net zoals de vorige A@W edities zijn we ervan overtuigd dat we ook hier architecten en projectontwikkelaars kennis kunnen laten maken met onze noviteiten en hen een duurzame oplossing op vloerenvlak kunnen aanbieden."

Meer informatie: www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Floors
Reacties