Foto: 2017-12/parket sfeer 1.jpg

VDS Vloeren heeft heel wat nieuwigheden in petto

Waarom neemt VDS Vloeren deel aan de consumentenbeurs Bouw & Reno in Antwerpen ?

Marina Plasmans – CEO VDS Vloeren : “We merken dat de regio Antwerpen ongelofelijk aantrekt. In een straal van 50 km rondom Roosendaal krijgt VDS VLoeren steeds meer bekendheid en ook heelwat bezoek in onze showroom in Oud-Gastel.”
“Van Antwerpen tot Roosendaal is het ook maar een half uurtje rijden, maar we merken dat de Belgische markt ons nog maar af en toe bezoekt. Wij hebben heel veel ambitie en daar willen wij met ons groot en mooi assortiment verandering in brengen. Door enkele projecten in België te doen, hebben we vastgesteld dat de Belgische consument onze manier van werken wel kan waarderen. Ze vinden de afwerking van VDS Vloeren top !” “Door aan de Bouw en Reno consumentenbeurs in Antwerpen deel te nemen, kunnen wij ons bedrijf VDS Vloeren laten zien. We zijn in Nederland gekend voor onze snelle en uitstekende service en onze tot de verbeelding sprekende vloerproducten. Omwille van deze pluspunten gaan we ervan uit dat we ook meer Belgische bezoekers in onze winkel zullen krijgen in de nabije toekomst.”

Welke producten zullen er op de stand van VDS Vloeren getoond worden

Op de consumentenbeurs Bouw en Reno gaan wij vooral met onze eigen productlijn laminaat, PVC en hout staan. Daar zijn we wel uniek in. Uiteraard hebben we nog veel meer merken in onze “state of the art” vloerenwinkel zoals het innovatieve en revolutionaire COREtec®, Moduleo dat designvloeren op maat levert en het alomgekende en geprezen Quick-Step. Onze eigen VDS Vloeren lijn is kwalitatief bijzonder goed en bevat toonaangevende designs. We kunnen onze eigen VDS Vloeren aan iedereen consument / vakman /architect aanbieden voor een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding ! Daar zijn we best wel fier op.Tevens hebben we hier in Nederland een unieke uitstraling. En we hebben sinds 4 jaar ervaring met de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam waar we telkens zeer goede resultaten lieten optekenen en waar we heelwat ervaring opgedaan hebben mbt consumentenbeurzen.

Wat zijn de doelstellingen / verwachtingen ivm de beurs Bouw & Reno voor VDS Vloeren

Onze doelstelling m.b.t. de beurs is vooral meer bekendheid genereren in het België in het algemeen en in Antwerpen in het bijzonder. Wij willen onze werkwijze laten zien aan de Belgische consument. waardoor wij ervan overtuigd zijn dat de Belgische consument net over de grens in Oud Gastel in Nederland een prachtige vloer bij VDS Vloeren kan kopen. 

Sterke Punten van VDS Vloeren :

  1. VDS werkt alleen met eigen parketeurs /egaliseurs en werkt niet met freelancers
  2. VDS Vloeren is CBW erkend in Nederland
  3. Lange garantietermijnen
  4. De eigen lijn van PVC is de enige lijn met het ECO label
  5. VDS Vloeren heeft veel ervaring in het plaatsen en renoveren van houten vloeren, PVC vloeren, laminaatvloeren en trappen. En wij zijn gekend voor een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
  6. Er zijn korte communicatielijnen
  7. VDS Vloeren is o.a. bekend van de VT Wonen & Designbeurs waaraan het reeds 3 x deelnam
  8. Wij komen ten alle tijden opmeten en de ruimte met u inspecteren zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden door ons team van vloerenexperts
  9. Wij vragen geen voorschot. 
  10. Wij ontzorgen ten allen tijde u bij een nieuwbouwproject. zo houden we contact met aannemers over bijvoorbeeld de hoogte van de deuren/ de dekvloer / de hoogte van de keukenplint / zijn aanwezig bij de vergaderingen enzoverder …


Graag nodigen wij u van harte uit op de stand van VDS Vloeren - stand 3274 -  Bouw & Reno Beurs in Antwerpen Expo van 13 tem 21 januari 2018. VDS Vloeren is ervan overtuigd dat haar stand niet onopgemerkt zal blijven op Bouw & Reno in Antwerpen.

Reacties