Foto: interieur-trends-2019

Dit zijn de trends van 2019 op het gebied van interieur

Wat zijn de trends van 2019 op het gebied van interieur? Een aantal lopen door vanuit 2018. Deze zullen nog wel een tijdje blijven!

Guido van Loon

En er zijn wat nieuwe dingen bijgekomen die helemaal passen bij de trends voor aankomend jaar. Door een aantal tijdloze meubels in je interieur te houden, hoef je alleen met wat kleine aanpassingen de nieuwe trends te volgen. En als je daarbij een kortingscode kan gebruiken,dan is dat alleen maar mooi meegenomen natuurlijk. Denk aan een nieuwe kleur op de muur, nieuwe accessoires, stoffen, je hebt die nieuwe trends zo te pakken!

Kleuren op de muur

De nieuwe kleuren die je op de muur moet hebben dit jaar zijn paars, beige en pasteltinten. Dit zijn dus vrij warme kleuren die perfect zijn om vooral in de herfst in je interieur te hebben. Als je een paarse tint op de muur wilt doen, zorg dan dat je eerst één muur doet. Als je dan meer wilt, kan je dat altijd doen! Paars is namelijk vrij uitgesproken en te veel is niet per se beter in de meeste gevallen.

Ook blijft het mosterdgeel, kobaltblauw en groen van afgelopen jaar nog even een trend dit jaar. De pasteltinten kan je dus heel goed combineren met het groen uit het vorige jaar. Ook zijn combinaties van heel donkerblauw mooi als je dat combineert met bijvoorbeeld poeder roze. Of wat dacht je van mosgroen en roze? Deze tinten staan prachtig bij elkaar! Je bent zo helemaal in de trend.

Haal de natuur naar binnen

Haal de natuur wat naar binnen door te werken met natuurlijke elementen in je huis. We omgeven ons door apparaten en gadgets, en hoe heerlijk is het om ook natuur om je heen te hebben? Neem accessoires via een kortingscode met groentinten in huis en planten in allerlei soorten en maten. Hou je van bamboe? Ook dit element mag zeker terugkomen in 2019. Bevestig een hangstoel aan het plafond en laat het relaxen maar beginnen.

Consuminderen maakt gelukkiger

Aankomend jaar gaan we in het interieur consuminderen. Less is more, zoals ze ook wel zeggen! Denk goed na over wat je nou eigenlijk nodig hebt in huis. Te veel accessoires maakt je huis rommelig. Met minder spullen in huis ben je ook beter geconcentreerd en blijft je hoofd een stuk rustiger. En in een maatschappij waarin we allemaal steeds drukker zijn, kan dat een hele verademing zijn. Het is ook trend om wat Japanse invloeden in huis te hebben. En dat sluit hier dan ook perfect op aan. Strakkere lijnen, rustige kleuren en vooral alleen accessoires en spullen die je nodig hebt in de ruimte. Gelukkig kan je de nodige accessoires kopen met een kortingscode.

Velvet

Velvet is een trend die ook in 2019 doorloopt. Velvet is een glanzende stof die heel zacht aanvoelt. Het ultieme comfort dus! Velvet banken, poefen en kussens zijn niet weg te denken uit interieurland. Je ziet velvet ook in allerlei kleuren. Donkerblauw, lichtroze en groen komt veel voor.

Reacties