Love Life Allura

Dit is zo'n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek... en de vloer: Allura PVC stroken in visgraat gelegd.

Niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: hout en steen. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in stroken & tegels en in Click; een systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, is dit het moment: Love Life Allura.

Levensecht

Allura stroken en tegels zijn niet van echt te onderscheiden, elke strook en tegel is uniek. En dat geldt ook voor Click. Daarvoor zorgen het natuurlijke reliëf, de v-groef en de matte afwerking. Je ziet en voelt aan alles de kwaliteit.

Warme voeten

Anders dan hout, of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling.

100% Nederlands

Allura is 100% Dutch design want het wordt in Nederland ontworpen. En dat niet alleen, het wordt ook in Nederland gemaakt. In Coevorden om precies te zijn. Zo kunnen we snel inspelen op de nieuwste trends en kleuren. En besparen we transportkilometers waarmee we het milieu een goede dienst bewijzen.

Strookt met het milieu

Allura neemt het milieu serieus. Op alle Allura vloeren krijg je 15 jaar garantie, dat is belangrijk want een lange levensduur spaart grondstoffen. Evenals eenvoudig onderhoud trouwens: minder stofzuigen, minder water en zeep... het telt allemaal mee. Plus, Allura wordt gemaakt met gebruik van 100% groene stroom. Bovendien is Allura 100% ftalaatvrij, bevat het gerecyled materiaal en wordt het volgens Nederlandse richtlijnen conform Reach geproduceerd. Zo weet je zeker dat je een duurzame pvc vloer in huis haalt.
Love Life dus.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.lovelife-forbo.nl