string(1) "p"

COREtec® vloer

COREtec® vloer: ideaal alternatief voor je laminaat, vinyl of plak-PVC vloer.

COREtec®

De COREtec® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec® plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer.

De COREtec® Original PVC plank is opgebouwd uit vier lagen De bovenste laag is de beschermlaag, ook wel genoemd de slijtlaag. Deze maakt de vloer gemakkelijk te onderhouden en vlekbestendig. De onderliggende toplaag bestaat uit 100 % vinyl, waardoor de vloer een duurzaam karakter krijgt. De hier onderliggende laag is de zeer stabiele COREtec® laag, deze zorgt ervoor dat de vloer echt watervast is, wat betekent dat deze niet zal zwellen en krimpen, wanneer het aan vocht wordt blootgesteld. De onderste laag van kurk maakt de PVC plank geluidreducerend en maakt een aparte ondervloer overbodig, doordat het oneffenheden van de onderliggende ondergrond als het ware absorbeert.

 

In één dag gelegd

COREtec® kan op alle vlakke ondergronden zoals hout, tegels en beton.
Een ander groot voordeel is, dat we bij het COREtec® PVC, niet noodzakelijkerwijs een heel vlakke ondergrond nodig zijn. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. De PVC planken zijn eveneens geschikt voor gebruik op vloerverwarming en hoeven eerst niet te worden geacclimatiseerd in de te leggen ruimtes.

 

 

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.coretecfloors.com

Waar vind je dealers van COREtec®?

Bekijk hier een overzicht van COREtec®-dealers.