COREtec® vloerbedekking

COREtec® als vloerbedekking in de woonkamer.

De voordelen van een COREtec® vloer

Harde vloeren vinden heel wat consumenten uiterst aantrekkelijk. De nieuwe COREtec® vloeren zijn dezer dagen dan ook zeer trendy en met de vele kleurschakeringen kan men prachtige effecten bekomen.

Een harde vloer zoals een COREtec® vloer zorgt ook voor de nodige gezelligheid in huis zeker in combinatie met vloerverwarming in jouw woonkamer. Harde vloeren krijgen automatisch een aantal voordelen mee. Zo zorgen harde vloeren voor minder stofophoping en ze zijn ideaal voor mensen met een allergie.
Wanneer de vloer goed is geïsoleerd, dan vormen de vloer een verfrissing in een warme zomer. Daar komt ook nog bij dat ze eenvoudig zijn om te onderhouden.

Het is makkelijk om de COREtec® vloeren, in quasi elk interieur te integreren, het is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten en kleuren waardoor het zeer warm aanvoelt en de vloer is slijtvast.

Het grote voordeel van de COREtec® planken is de warme uitstraling die ze hebben. Je hebt flink wat keuze uit verschillende houtsdesigns en COREtec® vloeren gaan ook lange tijd mee. Warmte en leven in huis brengen kan dus zeker met COREtec® vloeren. Ook het aangename gevoel dat je hebt als je er met je blote voeten overheen loopt is voor velen iets dat als een voordeel kan beschouwd worden.

Een ander voordeel van COREtec® is dat de vloer er warm uit ziet en ook warm aanvoelt.

De nieuwe COREtec® vloeren zorgen voor een meerwaarde van je woning.

Meer informatie?

Kijk op www.coretecfloors.com.