Partner

Plintenfabriek

Wij zijn de Plintenfabriek. Producent en leverancier van plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, gevelbekleding en maatwerk.

Plinten van roestvrij staal (RVS) zijn bij de Plintenfabriek gemaakt van massief geborsteld RVS. Perfect voor een strakke afwerking van uw interieur.

RVS plinten

Onze plinten van roestvrij staal (RVS) bestaan uit massief geborsteld RVS. Ze hebben dus niet enkel een RVS fineerlaag. Hierdoor zijn deze plinten extra duurzaam en stootvast. Plinten van RVS zijn gemakkelijk schoon te houden, vochtbestendig en zijn extreem sterk. Ze zorgen daarnaast voor een strakke en moderne afwerking van uw interieur. Onze RVS plinten worden geleverd met een beschermende folielaag op de zichtzijde, zodat deze beschermd is tijdens het transport en tijdens het plaatsen van de plinten. Bij de Plintenfabriek vind je RVS plinten in verschillende afmetingen, modellen en afwerkingen. 

Naast gewone RVS plinten, vind je in ons assortiment ook overzetplinten van RVS. Deze kun je over de bestaande plint plaatsen, zodat er geen hak- en breekwerk nodig is. 

meer van deze professional

Sierlijsten

Sierlijsten worden vaak op de wand gebruikt als scheids...

Plafondlijsten

Plafondlijsten overbruggen de overgang tussen wand en p...

Houten plinten

Bij de Plintenfabriek vind je houten plinten in veel ve...

Toon alle 17 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.