array(1) { ["path"]=> string(41) "www.plintenfabriek.nl/plinten/rvs-bewerkt" }
Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht Plintenfabriek.nl

Plinten van roestvrij staal (RVS) zijn bij de Plintenfabriek gemaakt van massief geborsteld RVS. Perfect voor een strakke afwerking van uw interieur.

RVS plinten

Onze plinten van roestvrij staal (RVS) bestaan uit massief geborsteld RVS. Ze hebben dus niet enkel een RVS fineerlaag. Hierdoor zijn deze plinten extra duurzaam en stootvast. Plinten van RVS zijn gemakkelijk schoon te houden, vochtbestendig en zijn extreem sterk. Ze zorgen daarnaast voor een strakke en moderne afwerking van uw interieur. Onze RVS plinten worden geleverd met een beschermende folielaag op de zichtzijde, zodat deze beschermd is tijdens het transport en tijdens het plaatsen van de plinten. Bij de Plintenfabriek vind je RVS plinten in verschillende afmetingen, modellen en afwerkingen. 

Naast gewone RVS plinten, vind je in ons assortiment ook overzetplinten van RVS. Deze kun je over de bestaande plint plaatsen, zodat er geen hak- en breekwerk nodig is.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'RVS plinten'?

meer van deze professional

Overzetplinten

Overzetplinten plaats je over bestaande plinten heen. Z...

Plinten van vochtwerend MDF

Bij de Plintenfabriek vind je plinten van vochtwerend M...

Plinten van HDPS

Bij de Plintenfabriek vind je plinten van HDPS. Deze pl...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.