Plinten van duurzaam MDF

De plinten van ecologisch MDF van de Plintenfabriek hebben geen toegevoegde formaldehydehars. Daarom zijn de plinten veel minder belastend voor het milieu.

Duurzame plinten

Plinten gemaakt van ecologisch MDF hebben geen toegevoegde formaldehydehars. De formaldehydehars die wordt gebruikt in vrijwel alle soorten MDF is schadelijk voor het milieu, maar kostenbesparend in de productie van MDF. Daarom worden de meeste MDF platen verlijmd met deze hars. Onze ecologische plinten zijn vrij van deze formaldehydehars en daarom heel veel minder belastend voor het milieu.

Bij de Plintenfabriek vind je plinten van ecologisch MDF in veel verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne plinten, maar ook sierlijke en klassieke plinten. Zo is er altijd een plint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Deze plinten zijn bij de Plintenfabriek standaard dubbel gegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de plinten voorgelakt of afgelakt te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit de RAL-kleuren 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016. Wil je de plinten of andere producten laten lakken in een andere RAL-kleur? Alles is mogelijk. Vraag daarvoor eenvoudig een offerte aan.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!