Partner

De Vloerderij

Het geheim van de Vloerderij.Het houten vloeren geheim zit voornamelijk in de snelle wisseling van de collectie. Een onophoudelijk vernieuwing is nodig volgens Janneke Mateboer directeur van de Vloerderij. Nog dit jaar zal het kleurenpallet stevig aangepast en uitgebreid worden. Nieuwe kleurpigmenten zijn onderweg uit Frankrijk, natuurlijke pigmenten dat wel uiteraard. Er wordt gedacht aan houten vloeren in 'Zacht Lindegroen'. Een frisse kleur die het proberen waard is en geheel past in de aardetinten lijn.De productie van deze bijzondere kleuren gaat medio juni van start en de eerste reacties zijn verrassend en vooral hoopgevend.Houten vloeren houden van kleur, dat is wel duidelijk. Vier vouten vloeren showrooms in Nederland (de 5e nog dit jaar) vol met een compleet programma houten vloeren. De groei zit er nog steeds in. Dat kun je wel zeggen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Vloerderij

Verouderde Eikenvloer

Een trendy verouderde eiken vloer is het summum om jarenlang zorgeloos op te wonen.

Een verouderde eikenhouten vloer Geweldig origineel verouderd.

Al een poosje op zoek naar net die éne prachtige verouderde eiken vloer? Je droomt al een poosje van zo’n karakteristieke eiken vloer in je woning? Welnu, hier staat dan die prachtige verouderde eiken vloer afgebeeld in z’n volle glorie! Verouderde eiken vloeren geschaafd om behaaglijk te wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Deze verouderde eiken vloeren zijn er in vele uitvoeringen. Massief of met eiken toplaag en in verschillende diktes. En ook die ruw geschaade planken.En ook verschillende uitvoeringen.

Een verouderde eikenvloer is super trendy en eigentijds.

De Vloerderij is sinds jaar en dag een eiken vloeren specialist en voert diverse verouderde eiken vloeren in het programma. We leveren deze verouderde eiken vloeren door heel Nederland, waarbij service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Kom snel eens een kijkje nemen naar de verouderde eiken vloer van je dromen. Vraag het ons Berber of Janneke, ze zijn bereikbaar tot 22.00 uur. (0521-515432)

Meer lezen over
'Verouderde Eikenvloer'?

meer van deze professional

Eiken multiplank

Eiken multiplank afgewerkt met een antiek olie.

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.