Profielfoto van De Vloerderij

De Vloerderij

Oostercluft 418-420, 8332DR Steenwijk

Over ons

Het geheim van de Vloerderij.Het houten vloeren geheim zit voornamelijk in de snelle wisseling van de collectie. Een onophoudelijk vernieuwing is nodig volgens Janneke Mateboer directeur van de Vloerderij. Nog dit jaar zal het kleurenpallet stevig aangepast en uitgebreid worden. Nieuwe kleurpigmenten zijn onderweg uit Frankrijk, natuurlijke pigmenten dat wel uiteraard. Er wordt gedacht aan houten vloeren in 'Zacht Lindegroen'. Een frisse kleur die het proberen waard is en geheel past in de aardetinten lijn.De productie van deze bijzondere kleuren gaat medio juni van start en de eerste reacties zijn verrassend en vooral hoopgevend.Houten vloeren houden van kleur, dat is wel duidelijk. Vier vouten vloeren showrooms in Nederland (de 5e nog dit jaar) vol met een compleet programma houten vloeren. De groei zit er nog steeds in. Dat kun je wel zeggen!

Bedrijfsprofiel

Goedkope Houten vloeren veilig & vast

De Vloerderij levert houten vloeren in heel Nederland. Bekijk op onze site de complete houten vloeren collectie van de Vloerderij. Alle eiken houten vloeren worden verkocht met een deskundig advies. In onze showrooms tonen wij een groot assortiment houten vloeren, waaronder prachtige Frans eiken vloeren, antiek houten vloeren en verouderde houten vloeren. Maar ook voor de veilige&vaste multiplanken en lamelplanken kunt u bij ons terecht. De Multiplank, een houten vloer met een keiharde eiken toplaag. En nog steeds met de uitstraling van een houten vloer. Kom snel eens kijken in onze prachtige houten vloeren en eiken vloeren showrooms in Steenwijk, Veendam en Cuijk en vind hier de houten vloeren naar jouw smaak. Op onze website vind je ons uitgebreide eiken vloeren assortiment. Alle houten vloeren kunnen in heel Nederland bezorgd en gelegd worden.

De ruw geschaafde houten vloeren komen binnen in onze schaverij in Friesland. Hier worden de eiken planken geschaafd en verzendklaar gemaakt. De diverse houten vloeren worden hier per klant verpakt en vinden hun weg door heel Nederland. Jouw houten vloer wordt pas twee dagen voor levering geschaafd.

De Vloerderij werkt alleen op afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken van 's morgens tien tot 's avonds tien. Je houten vloer uitkiezen duurt nu eenmaal even. Wij wensen hiervoor voldoende tijd uit te trekken. De houten vloeren keus heeft gewoon rustig z'n tijd nodig. Dus je Eiken houten vloer, Plank vloer of Frans eiken vloer vind je bij de Vloerderij.

Houten vloeren, rechtsreeks uit eigen schaverij, veilig & vaste houten vloeren en de mooiste houten vloeren van Nederland

Haarlem

De Vloerderij Haarlem

Eke zaterdag op afspraak geopend.
Een knusse showroom, twee etages vol met houten vloeren.
Kom hier je vloer van je dromen bekijken. Ga je voor een verouderde vloer een gerookte white wash vloer of een Multiplank natuur geolied? Alles is hier te zien.

Cuijk a/d Maas

De Vloerderij Cuijk

Elke zaterdag op afspraak geopend.
Ze liggen hier allemaal, klassieke houten vloeren, trendy vloeren, de multiplanken. Een compleet assortiment dus.
De meest zuidelijke showroom voor Limburg en Brabant.

Steenwijk

De Vloerderij Steenwijk

De gehele week op afspraak geopend.
Twee showvloeren woningen, bomvol met de meest uiteenlopende houten vloeren, kom ze bekijken, ze liggen er allemaal. Multiplanken, massieve houten vloeren, elke vloer te zien in z’n eigen interieur.

Borgercompagnie (Gr) de gehele week op afspraak geopend.

Een boerderij bezaaid met houten vloeren, op de Drents Groningse grens en maar 20 minuten van de stad Groningen.