Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Houten vloer in “The Water Club” Zuid-Afrika

Op deze unieke locatie aan de jachthaven in Zuid-Afrika ligt een Europese eiken houten vloer van Cinzento Custom Made®. Bekijk het artikel!

The Water Club

“The Water Club” is één van Zuid-Afrika’s meest prestigieuze en exclusieve haven complexen met een fantastisch uitzicht op de oceaan. Hier kunt u geniet van een heerlijk diner aan de rand van de oceaan. Een dag ontspannen bij het sprankelende zwembad van de jachthaven en de verzorgde tuinen met uitzicht op de oceaan, of loop naar de overkant van de weg voor een snel rondje golf op de Metropolitan Golf Course, een van de beste golfbanen van Zuid-Afrika.

Goede en duurzame basis

Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren, zoals deze prachtig houten vloer in Zuid-Afrika. Deze eiken vloer is 15 mm dik en is geschikt voor vloerverwarming. Door het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur krijgt het een mooie en rustige sfeer. Een houten vloer is dan ook een goede en duurzame basis voor elk interieur. 

Houten planken vloer Cinzento Custom Made

Traprenovatie

Net zoals bij een houten vloer van Cinzento Custom Made® kunt u bij de traprenovatie ook kiezen voor verschillende sorteringen zoals een rustieke eiken plank of een 1-bis plank.

Bekijk het hele project op onze website!

Bent u benieuwd naar het gehele project? Bezoek dan onze website.

Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer van Cinzento Custom®? Bezoek dan een van onze Cinzento dealers bij u in de buurt. Bekijk hier waar de dichts bijzijnde dealer is.