Familie de Vries nam een kijkje bij woninginrichtingszaak Woonmode in Rijswijk

Voor de renovatie van hun woning ging de familie de Vries uit Den Haag een kijkje nemen bij woninginrichtingszaak Woonmode in Rijswijk.

25 November 2019

De keuze viel op Woonmode omdat de winkel een ruime keus leek te hebben en niet te ver weg lag.

De heer de Vries : “We hebben contact gehad met een medewerker van Woonmode en het was een deskundige verkoper die ons met raad en daad bijstond. We zijn zeer te spreken over de professionele manier van werken van Woonmode. Voor de plaatsing hebben we vakmensen gehad van Woonmode die het prachtig gelegd hebben. De geplaatste COREtec® vloer ziet er zeer  goed uit en is van goede kwaliteit. We hebben bewust voor het Lumber decor van de COREtec® Naturals collectie gekozen. Het naturals lumber decor oogt wat rustiger dan de andere series met meer knoesten en vlekken. COREtec® Naturals Lumber past beter bij onze inrichting. De oppervlakte van de woonkamer is 60 M2. Er zijn ook nog 2 kleinere kamers waar COREtec® geplaatst is. De vloer is ook zeer makkelijk te onderhouden. We stofzuigen en af en toe een dweil er over. Ik zou het zeker aanraden, sterker nog, bezoek dat we hebben vraagt er zelf vaak naar.”

Bij Woonmode vindt u alles dat met woninginrichting te maken heeft. Ze zijn de grootste specialist in complete woninginrichting. In de showroom kunt u zich laten inspireren met sfeerpresentaties en showvloeren. Tegelijk staan ervaren adviseurs voor u klaar. Woonmode werd in mei uitgeroepen tot Beste COREtec® verkooppunt van Nederland.

Meer informatie: www.coretecfloors.com en www.woonmode.nl

 

Meer van COREtec® Vloeren
Reacties