Familie Bulder kiest voor de nieuwe COREtec® Naturals vloeren voor renovatie

De familie Bulder heeft voor de renovatie van de woonkamer voor het Design Leaf gekozen uit de nieuwe COREtec® Naturals collectie.

23 November 2019

Ze hebben daarvoor beroep gedaan op Woonmode uit Rijswijk. Vooral de fijne omgang en het goed advies waren bepalend om voor Woonmode te kiezen aldus de heer des huizes Sjef Bulder. De COREtec® vloeren staan gekend voor onderhoudsvriendelijkheid, goed isolerend, prima met vloerverwarming te combineren, geluiddempend. “De COREtec® vloeren geven het gevoel van warmte”.Wat het onderhouden van de COREtec® vloeren betreft zijn de meningen eenduidig “Prima! Goed afneembaar. En kan goed tegen water. Met een hond en een kind is dat erg fijn.”.

COREtec® is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec® onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec® vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.
Alle COREtec® vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste,
duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Gezond binnenklimaat

De meerlagige vloerbekleding van COREtec ® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Meer informatie: www.coretecfloors.com en www.woonmode.nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties