COREtec® vloeren ogen ook mooi in een gezellige zithoekruimte

COREtec® vloeren ogen ook mooi in een gezellige zithoekruimte. De lichte decoren geven de indruk dat de woonruimte groter is dan in werkelijkheid.

24 November 2019

COREtec® onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke
eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec® vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

Dé ideale renovatievloer !

Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? Met COREtec ® is een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje. “Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec ® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” legt Stijn Windels, Marketing Director bij
COREtec ® , uit.

“Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec ® -vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast.

“Een nieuwe COREtec ® -vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding.”

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een
badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar! 

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

Alle COREtec® vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste,
duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Gezond binnenklimaat

De meerlagige vloerbekleding van COREtec ® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

Meer informatie: www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Floors
Reacties