Smart life budget lamel

De Smart life budget lamel is ontworpen als vervanger van laminaat of fineerparket. De collectie biedt u de mogelijkheid te kiezen voor de voordelen van een echte houten vloer tegen een voordelige prijs.

eiken houten vloer wit

Eiken houten vloer white wash in de lamelparket uitvoering van 14mm dik met een toplaag van 2mm. Met white wash, witte olie afgewerkt. Deze vloer komt direkt uit onze fabriek naar u. Deze vloer kunt u bekijken bij ons in Barneveld, Amsterdam, Zoetermeer en Utrecht.

 

Eiken houten vloer white wash, wit afgewerkt is in deze tijden heel populair. Deze eiken vloer is gemaakt in lamelparket, een eiken toplaag watervast verlijmd op multiplex.

Dit eiken budget lamel bestaat uit een 14 mm dikke plank waarbij de vloerdelen zijn opgebouwd uit een toplaag van tenminste 2 mm massief hout die is verlijmd op 11,5 mm watervast multiplex. De Smart life budget lamel bestaat uit echt hout en de houtstructuur, houtnerf en knoesten zijn dus puur natuur! U ziet, ruikt en voelt een echte houten vloer en ook de afwerking van de budget lamel is hetzelfde als die van een houten vloer. De Smart life budget lamel kent veel decors en diverse olie- of lakafwerkingen met vele kleurmogelijkheden. Ook het laten roken en/of verouderen van de vloer is mogelijk. De vloerdelen bestaan uit lange planken, oplopend tot maximaal 2,40 m1.

De eiken vloer is ook verkrijgbaar in een 19mm dikke lamelparket plank met een 4mm toplaag.