Parador parket highlights

Ervaar thuis de schoonheid van de natuur. Parador- parketvloeren zijn altijd het juiste antwoord.

06 December 2019

Of het nu gaat om een rustiek landhuis, een puristische stadsvilla of een moderne loft.

Parador parket highlights, met een breed scala aan kleuren en formaten, tonen de diversiteit van het materiaal hout en waarom natuurlijke vloerbedekkingen een echt trendproduct zijn. Parket is natuurlijk en gezond om op te wonen, waardevol en maakt een individueel design mogelijk door een verscheidenheid aan ontwerpen, formaten en oppervlakken.

Eik is één van de highlights van het actuele Parador Parket- assortiment. Het is en blijft een topfavoriet, die inspireert door zijn rijkdom aan varianten: nieuwe decors en formaten tonen de klassieker van zijn beste kant: naast minerale tonen zijn op dit moment felle en grijstinten bijzonder populair. Met de Eiken Pure- kleurtoon heeft Parador een decor ontwikkeld dat er als onbehandeld hout uitziet, aansluit bij de trendy Scandi-stijl en naadloos integreert in een natuurgetrouw interieur. In overeenstemming met de Trend Mid-Century gebruikt de vloerspecialist uit Coesfeld ook warme, rijke bruintinten zoals Eiken Nougat.

Ook de aantrekkelijke interpretaties van beuk passen perfect in een trendy omgeving: beuk past met zijn warme, lichte en stille kleur uitstekend bij de trendy Scandi-stijl en overtuigt met een frisse moderniteit. Ook naaldhout zoals de lariks, die indruk maakt met zijn veelzijdige kleuren en rijke tonen, wint aan populariteit.

Naast royale plankformaten bestaat Parador uit scheepsvloeren met bijzonder geaccentueerde oppervlakken in moderne, heldere kleuren. Het elegante Chevron-design is een bijzonder hoogtepunt van het Trendtime 9-assortiment voor een geavanceerd en klassiek, maar toch eigentijds vloerdesign. De momenteel zeer populair Franse versie van het klassieke visgraatpatroon beleeft een revival en zet nieuwe trendstandaarden.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.parador.nl 

Reacties