Foto: 2015/parket-visgraat-vloer-het-vloerenarsenaal.jpg

Goedkope parket visgraat vloer

Het Vloerenarsenaal levert exclusieve, goedkope parket visgraat vloer (vanaf € 89.95 per m2).

Voordelen visgraat vloer

- Houten visgraat vloeren ook uitstekende isolerende eigenschappen.
- Je kunt een visgraat vloer van Het Vloerenarsenaal installeren op vloerverwarming (tegen sluitende garantievoorwaarden).
- Visgraat vloeren kunnen verder worden geïnstalleerd op basis van het oude traditionele tapis systeem of op basis van een duoplank.

Onderhoud visgraat vloer

Een vakkundig gelegde visgraat vloer is een lust voor het oog en geeft je woning absoluut meerwaarde. Verrijk dus je woonkamer met een chique, elegante of trendy visgraat vloer. Het Vloerenarsenaal beschikt bijvoorbeeld over een uitgebreide collectie vloeren. Dankzij hun afwerking zijn de visgraat vloeren eenvoudig te installeren in bijvoorbeeld een natte ruimte als je keuken en zelfs in high traffic area’s. Daarbij komt dat het Total Care Programma van Het Vloerenarsenaal je voor een periode van 10 jaar ontlast van groot onderhoud. En het mooiste is door rechtstreekse fabrieksverkoop is een visgraat vloer voor iedereen bereikbaar: al vanaf €89.95 per m2 compleet geïnstalleerd inclusief plint)!

Een vakkundig gelegde visgraat vloer is een lust voor het oog en geeft je woning absoluut meerwaarde. Verrijk dus je woonkamer met een chique, elegante of trendy visgraat vloer.

Visgraat vloer laten maken: kies je voor tapis of een duovloer systeem?

Als we uitgaan van een tapis parketvloer worden hierbij de tapis deeltjes één voor één geplaatst en authentiek gespijkerd op een, daarvoor geschikte gemaakte en verlijmt geplaatste, spaanplaat ondervloer. Na het plaatsen van de houten tapis delen op de spaanplaat ondervloer word met uiterste nauwkeurigheid de houten tapis vloer geschuurd. Na het schuren wordt de visgraat vloer voorzien van de gewenste kleur en afwerking. Grote nadelen van dit systeem zijn de hoge kostprijs, lange periode van werkzaamheden, de belasting voor de bewoner in combinatie met een eindresultaat dat anders kan zijn dan de beeldvorming van de klant omdat kleur en afwerking achteraf worden aangebracht. Tapis visgraat vloeren installeren is daarnaast tijdrovend, naar het kleuren en afwerken van de houten vloer moet deze eerst goed drogen alvorens de visgraat vloer belast kan worden.

Visgraat op basis van een eiken duovloer is een prefabsysteem waarbij de ondervloer van multiplex onder hoge druk word verlijmt op de dikke massief houten toplaag. Door de multiplex ondervloer is deze visgraatvloer rechtstreeks te installeren op de cementdekvloer, zelfs in combinatie met vloerverwarming. Door het plaatsen van maar een vloer word veel tijdwinst geboekt. Visgraatvloeren als duovloer systeem worden in de fabriek geproduceerd in de door de klant gewenste maatvoering, kleur en uitstraling. Je weet vooraf exact welke uitstraling hij kan verwachten en heeft een correct beeld bij de visgraatvloer. Naar installatie kan men de eiken visgraat vloer direct belasten en de woning inrichten voor gebruik.

Visgraatvloeren als duovloer systeem worden in de fabriek geproduceerd in de door de klant gewenste maatvoering, kleur en uitstraling. Je weet vooraf exact welke uitstraling hij kan verwachten en heeft een correct beeld bij de visgraatvloer. Naar installatie kan men de eiken visgraat vloer direct belasten en de woning inrichten voor gebruik.

Voordelen visgraat duovloer

- Korte installatieperiode: bij een duovloer visgraatvloer zijn de werkzaamheden gemiddeld binnen drie werkdagen gerealiseerd inclusief het installeren van plinten. Het installeren van 50m2 visgraatvloer op basis van tapis duurt gemiddeld 5 werkdagen en nadien dient de pas geoliede vloer minimaal 36 uur te drogen.
- Bekend eindresultaat: na installatie kun je de vloer direct volledig belasten en hoef je geen rekening te houden met een uithardingsperiode voor de olie. De vloer is in een eerder stadium reeds volledig afgewerkt, de olie is dan ook volledig uitgekristalliseerd en resistent.

Total Care Programma van Het Vloerenarsenaal

Het Vloerenarsenaal combineert het begrip 'ontzorging' met jarenlange ervaring en expertise. Zij bieden consumenten maximale ondersteuning en ontzorging bij aankoop van je nieuwe houten vloer. Dit geldt ook voor aanwezigheid van vloerverwarming in woonhuizen of appartementen. De parketvloeren zijn bovendien afkomstig uit eigen productie en zijn verkrijgbaar tegen een vast prijsniveau.

Prijs kant en klaar gelegd: € 89,95 per m² in geheel Nederland (inclusief btw en Total Care). Wat houdt Total Care in?

1. Uitgaande van Europees eiken duo visgraatvloer 16mm dik, toplaag 4mm in verschillende maatvoeringen, multiplex ondervloer, Rustiek A/B, kleur ,afwerking en uitstraling geheel naar keuze;
2. Rechtstreekse verlijming op de cementdekvloer op basis van een 2 componenten PU lijm of zwevend gelegd op houten ondervloer.
3. Afgewerkt met wit gegronde MDF plinten 7cm of 9cm hoog inclusief montage( Plint is wit gegrond en aan de wand gekit, nadien word deze aan de bovenzijde afgekit).
4. Bij appartementen zwevend geïnstalleerd op een T.U.V gecertificeerde ondervloer welke voldoet aan Nederlandse regelgeving omtrent 10 DB geluidsreductie. (certificaat word meegeleverd).
5. 10 jaar onderhoud (iedere 2,5 jaar onderhoud; je vloer wordt gereinigd en voorzien van een nieuwe slijtvaste olieafwerking.
6. Installatie houten vloer op vloerverwarming zonder meerprijs.(rechtstreekse verlijming op cementdekvloer en in appartementen op gecertificeerde ondervloer behorend bij vloerverwarming).
7. Leveringen en installatie tegen sluitende garantievoorwaarden.
8. Inclusief installatiekosten, btw en klein materiaal.

Het Vloerenarsenaal combineert het begrip 'ontzorging' met jarenlange ervaring en expertise. Zij bieden consumenten maximale ondersteuning en ontzorging bij aankoop van je nieuwe houten vloer. Dit geldt ook voor aanwezigheid van vloerverwarming in woonhuizen of appartementen. De parketvloeren zijn bovendien afkomstig uit eigen productie en zijn verkrijgbaar tegen een vast prijsniveau.

Waarom kiezen voor een visgraatvloer van Het Vloerenarsenaal?

- Total Care Programma
- Eigen Nederlandse Productie
- Naar wens gemaakte houten visgraatvloer zonder meerprijs
- Keuze uit meer dan 550 kleurmogelijkheden
- Volledige garantie bij plaatsing op vloerverwarming.
- Rechtstreekse verkoop en plaatsing door eigen mensen.
- Een vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
- Korte en contractueel vastgestelde lever- en installatietijden.
- Advies aan huis door eigen inmeet en service teams
- Ruime eigen showroom
- Vaste lage verkoopprijzen (€ 89,95 per m²) voor alle kleurstellingen/uitstraling
- Eerlijk hout

Ook interesse in een visgraat vloer van Het Vloerenarsenaal?

Mail voor een vrijblijvende offerte.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties