Partner

Het Vloerenarsenaal

Als parketspecialist is Het Vloerenarsneaal sinds jaar en dag bekend binnen de parketbranche.

Het Vloerenarsenaal

De activiteiten binnen de parketbranche van Het Vloerenarsenaal zijn tweeledig:

- Als eerste beschikken zij over een eigen productie waarbij de parketvloeren met de grootst mogelijke zorg worden vervaardigd. Zij genieten als vloerenspecialist bekendheid bij de betere parketspeciaalzaken in Nederland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland. Deze worden door hen voorzien van een op maat gemaakte vloer die voldoet aan de specifieke wensen van de consument. Het Vloerenarsenaal brengt deze op geheel eigen wijze en bijbehorende sfeer in de Europese woonkamers.

- Ten tweede bieden zij als winkelbedrijf je een zeer ruime variatie op het gebied van houtsoorten en verschillende legmethoden. Natuurlijk spreekt het voor zich dat zij ook de laatste trends nauwlettend volgen. De deskundige mensen voorzien je van de juiste informatie die in zijn geheel is afgestemd op je specifieke woonsituatie. Voor een advies op maat met betrekking tot alle soorten vloeren, relatieve luchtvochtigheid, legmethoden, afwerking, milieuaspecten en vloerverwarming ben je van harte welkom in de sfeervolle showroom.

Pure kwaliteit door de eigen parketleggers bij je geïnstalleerd tegen ZEER concurrerende prijzen voorzien van sluitende garantievoorwaarden zijn de uitgangspunten voor volle tevredenheid bij de aankoop van je schitterende parketvloer.

Op maat gemaakte vloer via Wonen.nl

Het Vloerenarsenaal biedt een 'Totaalontzorgingsconcept' bij het leveren en installeren van houten vloeren tegen een vast prijsniveau van € 89.95 per m2! Mensen die via Wonen.nl een op maat gemaakte parketvloer bij Het Vloerenarsenaal aanschaffen hebben de mogelijkheid om deze tegen fabrieksprijzen met totaalontzorging te kopen.

Mail voor een vrijblijvende offerte.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Parkweg 169
7545 MV Enschede
0538508714
info@hetvloerenarsenaal.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Parkweg 169
7545 MV Enschede
0538508714
info@hetvloerenarsenaal.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken