Vloerdeluxe

Partner

Bij Vloerdeluxe is het uitzoeken van een vloer een reis door vloerenland.

ALGEMENE INFORMATIE

Vloerdeluxe staat volgens Joop voor eigentijds, trendy en kwaliteit. Dat zie je niet alleen terug in onze zeer ruime houten vloeren, tegel, laminaat en PVC vloeren collectie, maar ook in onze service.

Wij vragen namelijk veel van onze medewerkers,maar zijn ons er ook bewust van dat zij de motor van ons bedrijf zijn.Van onze medewerkers verwachten wij eigenheid, vernieuwende ideeën en een vriendelijke service.Dankzij hun geweldige en deskundige inbreng kunnen wij je voorzien van helder en eerlijk advies, zodat jij er zeker van bent dat je altijd een Parket vloer of eiken vloer kiest die helemaal bij je karakter en levensstijl past.

Richard is voorstander van duurzaam ondernemen en daarom beschikken onze houten vloeren over een certificaat van herkomst,waardoor je er zeker van bent dat onze vloeren alleen gemaakt zijn van bomen die gekapt worden uit de daarvoor aangewezen gebieden.Daarbij beschikken al onze nieuwe vloersystemen over een houten toplaag en een berken-multiplex onderlaag, waardoor het aantal gekapte bomen daalt. Ons lamel parket is ook zeer geschikt bij gebruik op vloerverwarming.

Onze PVC vloeren zijn groen gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen.
Wij verkopen dus groene vloeren. Nee, niet de kleur groen. Wel PVC vloeren die milieubewust zijn en geen gevaarlijke stoffen bevatten en daarom ook zeer geschikt zijn bij gebruik op vloerverwarming.
Het is volgens Richard wel zo fijn dat vloerdeluxe heeft nagedacht over je gezondheid.

Joop denkt dat de ruime collectie laminaat vloeren op juiste wijze is samengesteld. Altijd leverbaar en geen outlet laminaat vloeren die met een paar jaar niet meer leverbaar of bij te bestellen zijn. Gewoon goedkoop laminaat maar wel kwaliteit met een minimale slijtklasse 23-32 en een garantie termijn van minimaal 15 jaar.

Voor meer informatie en inspiratie  bezoek ook eens onze website: www.vloerdeluxe.nl

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
CONTACT
Parkweg 169
7545 MV Enschede
0534343421
info@vloerdeluxe.nl
www.vloerdeluxe.nl/
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
RECENSIES
CONTACT
Parkweg 169
7545 MV Enschede
0534343421
info@vloerdeluxe.nl
www.vloerdeluxe.nl/

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag
joop Kits

Naam Adres Email Tel Soort Datum
H. JanssenKerkebroekweg 9 6071 gl SwakmenVloeradvies [advies]21 - 3 - 2018
KarinMolenstraat, 26 5384 KZ Heeschsouren@home.nl+31652572205Vloeradvies [advies]21 - 3 - 2018